10 ζευγάρια εσπαντρίγιες που δεν θα θες να αποχωριστείς λεπτό όλο το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
10 ζευγάρια εσπαντρίγιες που δεν θα θες να αποχωριστείς λεπτό όλο το καλοκαίρι

To πιο αμιγώς καλοκαιρινό στυλ παπουτσιού φέτος έχει την τιμητική του.

Σύγχρονο gypsy look: τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις; Μία maxi, εμπριμέ φούστα, ένα μονόχρωμο lingerie top, ένα σωστό και διακριτικό layering από λεπτές, χρυσές αλυσίδες στον λαιμό σου και το κατάλληλο ζευγάρι εσπαντρίγιες. Σε μαύρη, μπεζ, πορτοκαλί, γαλάζια και κόκκινη απόχρωση αυτό το υφασμάτινο παπούτσι με τις ισπανικές καταβολές είναι ό,τι καλύτερο για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και θα σε κάνει να διαφοροποιηθείς από τα φλατ, μονόχρωμα σανδάλια που όλες φοράμε το καλοκαίρι.

Επίσης οι εσπαντρίγιες είναι άνετες και ανατομικές για το πόδι, μπορείς να τις φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και να περπατάς με ευκολία πάνω σε αυτές ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν πόντους ύψους και κάνουν τον βηματισμό μας πιο θελκτικό και θηλυκό. Αυτό το είδος παπουτσιού κάνει να φαίνεται πιο summerish και ανάλαφρο ακόμα και το κλασικό combo: jean παντελόνι-λευκό T-shirt στο οποίο όλες καταφεύγουμε όταν δεν έχουμε τι να φορέσουμε.

Βρες στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς το ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ σου και συνδυάζεται με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Δεν γίνεται να μην σου πηγαίνει το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

castaner


Castaner, www.digalakis.com

migato


Migato

tsakiris


Tsakiris Mallas

nak


Nak Shoes

keep fred


Keep Fred

envie shoes


Envie Shoes

the workshop


The Workshop

καλογθροθ


Sam Edelman, www.kalogirou.com

sophia webster


Sophia Webster, www.net-a-porter.com

zara


Zara