Το shoe trick της Kate Middleton θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της

Μαρία Ροδίτη
Το shoe trick της Kate Middleton θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της

Μήπως κάνεις κι εσύ κάτι παρόμοιο;

Το στυλ και οι εμφανίσεις της Kate Middleton είναι σχεδόν καθημερινά ανάμεσα στα πρώτα θέματα των media. Η Δούκισσα του Cambridge είναι πάντα κομψή και απασχολεί πολύ με το ντύσιμό της. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, με τις συνδιασκέψεις που πραγματοποίησε μέσω της πλατφόρμας zoom, μας εξέπληξε ευχάριστα με τα πολύχρωμα και εμπριμέ φορέματα που επέλεγε σε κάθε εμφάνισή της.

Και ενώ, λοιπόν, τα φορέματά της γίνονται ανάρπαστα και οι fans της σπεύδουν την ίδια μέρα που θα τα δουν να τα κάνουν sold-out, ποτέ ως τώρα δεν έχει γίνει λόγος για τα παπούτσια της. Ναι, είναι λογικό και απολύτως κατανοητό η Kate Middleton να έχει μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια, μιας και οι επίσημες και μη εμφανίσεις της μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Αυτό όλοι και όλες το φανταζόμαστε.

Αυτό, όμως, που ίσως δεν ήξερες και θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της είναι το εξής: η Δούκισσα του Cambridge αγοράζει τις ψηλοτάκουνες γόβες της σε δύο διαφορετικά μεγέθη, σε 38.5 και 39. Χωρίς αμφιβολία, η Kate το κάνει για λόγους άνεσης και φυσικά αυτό ποικίλλει ανάλογα με το brand που επιλέγει να φορέσει. Για παράδειγμα, οι γόβες Jimmy Choo και τα strappy sandals Vamp είναι σε νούμερο 38.5, ενώ στο brand Rupert Sanderson φοράει νούμερο 38.

Middleton

Την ίδια ώρα, η Kate φοράει νούμερο 39 στα παπούτσια L.K. Bennett «Agata», τα οποία είναι peep toe και έχουν λεπτομέρεια φιόγκου στον αστράγαλο. Το πιο πιθανό είναι ότι η Δούκισσα επιλέγει σχεδόν ένα νούμερο μεγαλύτερο για τα πέδιλά της μιας και το καλοκαίρι τα πόδια συνηθίζουν να πρήζονται. Και δε θέλει με τίποτα να ταλαιπωρείται σε μια βασιλική εκδήλωση. Απόλυτα κατανοητό.

Το παράδειγμα της Kate ακολουθεί και η Meghan Markle. Τουλάχιστον, το ακολουθούσε όσο βρισκόταν στο Παλάτι. Η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερο στις ψηλοτάκουνες γόβες της για να είναι σίγουρη ότι πάντα θα νιώθει άνετα… στα ψηλά.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το shoe trick είναι αρκετά συνηθισμένο ανάμεσα στους stars. Οι περισσότερες celebrities συνήθως φορούν παπούτσια σε ένα νούμερο μεγαλύτερο για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί για να αποφεύγουν τις φουσκάλες.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν οι stars να περπατούν σε ένα νούμερο μεγαλύτερο και σε τόσο ψηλές γόβες, υπάρχει κι εδώ κόλπο: Τοποθετούν μέσα στο παπούτσι, στην περιοχή των δαχτύλων, λίγο βαμβάκι. Τόσο, ώστε να νιώθουν άνετα. Κι αν χρειαστεί κάποια στιγμή, το αφαιρούν.

Διάβασε ακόμα: Summer essentials: 5 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου