Η στυλίστρια των αδελφών Hadid αποκάλυψε τα musts της κομψής γκαρνταρόμπας

6 SHARES

Πέντε key pieces είναι αρκετά…

Η Gigi και η Bella Hadid μάς απασχολούν τόσο με την προσωπική τους ζωή όσο και με το στυλ τους εδώ και μερικά χρόνια. Ας σταθούμε, όμως, στις στυλιστικές τους επιλογές και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα. Τα διάσημα top models έχουν ένα απαράμιλλο στυλ, πρωτοποριακό- θα λέγαμε-, το οποίο αρκετά συχνά αποτελεί έμπνευση για πολλά απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Το στυλ τους έχει «χτιστεί» με σύγχρονα κομμάτια και με τις τάσεις που επικρατούν σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τόσο η Gigi όσο και η Bella δε βάζουν την υπογραφή τους με το προσωπικό τους γούστο. Αυτό που αξίζει, όμως, να αναφερθεί είναι ότι οι talk of the town αδερφές επιλέγουν πάντα διαχρονικά outfits «κουμπώνοντας» πάνω σε αυτά κάποια από τα τελευταία fashion trends της κάθε σεζόν. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που έχουν έμφυτο η Bella και η Gigi, αλλά είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας τους με τη στυλίστρια, Mimi Cuttrell.

Η celebrity stylist, που εκτός από τις Hadid έχει συνεργαστεί με την Priyanka Chopra Jonas, την Camila Coelho και άλλες stars, είναι μόλις 28 ετών και μία από τις πιο περιζήτητες στυλίστριες στο Hollywood αυτήν τη στιγμή. Η Cuttrell συνεργάζεται εδώ και μερικά χρόνια με την Gigi και την Bella και έχει «υπογράψει» μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις τους. Ωστόσο, η ίδια- μιλώντας στο www.whowhatwear.co.uk - υποστηρίζει ότι κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα χρειάζεται 5 key pieces, τα οποία είναι διαχρονικά, κομψά και κάθε γυναίκα θα μπορεί να τα φοράει για πολλά χρόνια.

Ανακάλυψέ στην παρακάτω gallery τα musts που προτείνει η Mimi Cuttrell για ακαταμάχητες εμφανίσεις, που αντέχουν στον χρόνο!

Διάβασε ακόμα: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλύσης της υφασμάτινης μάσκας προστασίας;

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ