Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει πως το «σωστό» matching set είναι πιο κομψό από οποιοδήποτε φόρεμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει πως το «σωστό» matching set είναι πιο κομψό από οποιοδήποτε φόρεμα

Και αυτό που φόρεσε η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο του «Still Standing Golden Edition» ήταν σίγουρα το «κατάλληλο».

Από τις 17 Μαΐου, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing Golden Edition», μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και μας θυμίζει τις δυνατές στιγμές του ANT1. Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι της 30χρονης ιστορίας του σταθμού έρχονται στις οθόνες μας σε μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης. Στόχος αυτών των ειδικών επεισοδίων είναι ένας: να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του έργου της «Μέριμνας». ‘Ετσι κάθε Κυριακή οι καλεσμένοι είναι πρόσωπα που ταυτίστηκαν με το κανάλι: ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Χθες κεντρική καλεσμένη της Μαρίας Μπεκατώρου ήταν μία άλλη διάσημη παρουσιάστρια-ηθοποιός του σταθμού, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η πανέμορφη ξανθιά έκανε μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εμφανίσεις της μέσα σε ένα neon matching set, δημιουργία του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου, Mi-Ro. Το σύνολο, που μπορείς να το δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, αποτελούνταν από crop top με χοντρές τιράντες και baggy, ψηλόμεσο παντελόνι. Η Ζέτα, με τη βοήθεια του στυλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μπλε γόβες σε Yves Klein Blue απόχρωση. Το σύνολο απέπνεε ένα coolness, εξαιτίας του συνδυασμού loose παντελονιού και bustier, χωρίς όμως να στερείται λάμψης και glam χαρακτηριστικών… ήταν σε neon κίτρινη απόχρωση, άλλωστε.

Πώς θα μπορούσε να μας φανεί «αδιάφορο»; Μία πολύ νεανική και ταυτόχρονα stylish πρόταση που μας έδειξε για ακόμα μία φορά πως η λέξη κομψότητα δεν γράφει δίπλα της «φόρεμα», αλλά μπορεί να ταυτιστεί και με ένα outfit που απαρτίζεται από παντελόνι και top.
Δες επίσης: Δέκα cool σύνολα για να περάσεις μία καλοκαιρινή Κυριακή στην πόλη