Η Ελένη Φουρέιρα πήγε παραλία υιοθετώντας ένα από τα πιο hot summer trends

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε παραλία υιοθετώντας ένα από τα πιο hot summer trends

Η διάσημη τραγουδίστρια πιο sexy και στυλάτη από ποτέ.

Η Ελένη Φουρέιρα όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στο προσκήνιο μάς έχει συνηθίσει σε super hot εμφανίσεις. Είναι ένα κορίτσι Fuego (aka φωτιά), όπως και το τραγούδι που την απογείωσε και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, και δε σταματά με κάθε της εμφάνιση να μας κάνει να φωνάζουμε «WOW».

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι style icon, υιοθετεί σχεδόν πάντα τις νέες τάσεις της μόδας εναρμονίζοντάς τις, όμως, απόλυτα με το προσωπικό της στυλ. Ένα στυλ που αντικατοπτρίζει τον δυναμικό χαρακτήρα της και όλο το sexiness που τη χαρακτηρίζει. Ωστόσο, η pop τραγουδίστρια μένει πιστή εδώ και χρόνια στη vintage αισθητική και αυτό απέδειξε με την τελευταία εμφάνισή της στην παραλία.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε πρόσφατα την εξόρμησή της πλάι στο κύμα υιοθετώντας στο beachwear look της μια τάση από την εποχή των 00’s, που φέτος έχει κάνει ένα δυναμικό comeback. Εκτός από το εντυπωσιακό κίτρινο, neon bikini της- που πολύ μας άρεσε- η Ελένη φόρεσε ένα logo bucket hat (aka «καπέλο του ψαρά») απογειώνοντας το look της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και style queen απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει την ικανότητα να ισορροπήσει ένα «κραυγαλέο» item, όπως το neon μαγιό, με μια ρετρό τάση, όπως το bucket καπέλο, δημιουργώντας ένα look που είναι άξιο θαυμασμού. Άσε που εκτός από στυλ, προστατεύεται και από τον ήλιο με αυτό το κομψό καπέλο. Μην το ξεχνάς αυτό.

https://www.instagram.com/p/CCBk3E2AdcP

Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να υιοθετήσεις αυτήν την τάση, δεν έχεις παρά να εντάξεις το bucket hat σου στις beachwear εμφανίσεις σου, αλλά και στις εξορμήσεις σου στην πόλη συνδυάζοντάς το με denim shorts, παντελόνι ή φούστα.

Διάβασε ακόμα: 4 jewelry tricks που θα αναδείξουν τα καλοκαιρινά σύνολά σου