Υπάρχει λόγος που η Kate Middleton επιλέγει συχνά outfits σε πράσινο χρώμα

Μαρία Ροδίτη
Υπάρχει λόγος που η Kate Middleton επιλέγει συχνά outfits σε πράσινο χρώμα

Τίποτα δε γίνεται τυχαία όταν μιλάμε για τη Δούκισσα του Cambridge.

Εν μέσω καραντίνας δε σταματήσαμε να παρακολουθούμε και να θαυμάζουμε τα σύνολα της Δούκισσας του Cambridge κατά τη διάρκεια των online εμφανίσεών της μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η Kate Middleton μάς χάρισε πλήθος κομψών και παράλληλα ανεπιτήδευτων εμφανίσεων επιλέγοντας μονόχρωμα, αλλά και floral outfits. Τόσο, όμως, στα προγραμματισμένα skype calls που πραγματοποίησε όσο και στις επίσημες εμφανίσεις με φυσική παρουσία που ήδη έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί, φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο πράσινο χρώμα.

Είτε σε μονόχρωμα φορέματα, είτε σε πουά ή σε floral, το πράσινο κατέχει πρωταγωνιστική θέση στις εμφανίσεις της Kate Middleton. Και μη βιαστείς να σκεφτείς ότι είναι το αγαπημένο της χρώμα. Όχι, αυτή η επιλογή της δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το προσωπικό γούστο της. Έχει, όμως, να κάνει με το χρώμα των ματιών της.

middleton

Σύμφωνα με όσα είπε η color specialist, Gabriella Winter, στο www.hellomagazine.com, «η Kate έχει σκουρόχρωμα, πρασινωπά μάτια με αποτέλεσμα το χρώμα τους να αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό που υπάρχει στον χώρο». Η ίδια φορά τα χρώματα που είναι ίδια με αυτά των ματιών της συχνά. Από ανοιχτό πράσινο σε σκούρο χακί, με μεγάλη επιτυχία. «Η Δούκισσα επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της αποχρώσεις του πράσινου, γιατί έτσι φαίνεται αβίαστα κομψή, λαμπερή και εκλεπτυσμένη», προσθέτει η Winter.

https://www.instagram.com/p/B9W5kKMlIg5

Διάβασε ακόμα: 4 jewelry tricks που θα αναδείξουν τα καλοκαιρινά σύνολά σου