Kορίτσια στον ήλιο! Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities φοράνε ολόσωμα;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Kορίτσια στον ήλιο! Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities φοράνε ολόσωμα;

«Bikini season», αλλά «one-piece look». Συμβαδίζουν αυτά τα δύο όπως θα δούμε παρακάτω.

Το «bikini body» είναι ένα fitness λογοπαίγνιο. Μία επινόηση των guru της ομορφιάς και της γυμναστικής για να οριοθετήσουν -με lifestyle δεδομένα- την περίοδο καλλωπισμού πριν βγούμε στις θάλασσες και στις ακτές. Πιο εντατική γυμναστική, κομμένα τα junk foods, προϊόντας περιποίησης σώματος στην καθημερινή μας ρουτίνας και όλα τα άλλα που κάνουμε με θέρμη λίγο πριν το καλοκαίρι για να φορέσουμε το bikini μας (όπως λέει και ο τίτλος) και να κάνουμε τη βουτιά μας. Στην πραγματική ζωή όμως το «one-piece body» είναι εξίσου δύσκολο και κοπιαστικό.

Και οι 12 Ελληνίδες celebrities που έχουν καταφέρει να δείχνουν αψεγάδιαστες μέσα στα ολόσωμά τους, αξίζουν μόνο τα μπράβο μας. Θα τις δεις όλες συγκεντρωμένες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις πόσο αγαπούν αυτό το πιο σοφιστικέ στυλ μαγιό, στην sporty εκδοχή του (δες το surf swimwear της Κατερίνας Καινούργιου) αλλά και στην ladylike (η wrap λεπτομέρεια στο ολόσωμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή το κάνει τόσο θηλυκό!) εκδοχή τους. Μπορεί όλες να «προσπαθούμε» για το bikini, αλλά και το ολόσωμο μαγιό μπορεί να κάνει θαύματα σε όλους τους σωματότυπους αν φορεθεί με το σωστό τρόπο. Γι΄αυτό οι Ελληνίδες stars το θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας τους.

Σε μονόχρωμο αλλά και σε funky printed σχέδιο, αποτελεί μία all time classic επιλογή που αναβαθμίζει το beachwear και το κάνει να δείχνει classy και εκλεπτυσμένο. Γιατί μην ξεχνάμε πως το «bikini body» είναι απλά μία ρήση, η ουσία πίσω από την επιλογή του μαγιό δεν πρέπει να είναι το πόσα κομμάτια το απαρτίζουν, αλλά το κατά πόσο νιώθουμε αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτό… σαν τις διάσημες φίλες μας παρακάτω!
Δες επίσης: Pink Martini: Όλοι οι νέοι τρόποι να φορέσεις το ροζ χρώμα αυτό το καλοκαίρι