Το beach look της Sarah Jessica Parker είναι η επιτομή της κομψότητας

Μαρία Ροδίτη
Το beach look της Sarah Jessica Parker είναι η επιτομή της κομψότητας

Η Carrie Bradshaw από το «Sex And The City» πήγε στην παραλία και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα so simple outfit!

Είναι η Carrie Bradshaw της καρδιάς μας που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θυμόμαστε τη λαχτάρα που έδειχνε στη θέα ενός (ή και περισσοτέρων) ζευγαριού παπουτσιών Manolo Blahnik. Θυμόμαστε, όμως, και τις στυλάτες βόλτες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης και τις ατέλειωτες ώρες shopping.

Αυτό το στυλ που διέθετε τότε και βλέπαμε στις τηλεοπτικές, αλλά και κινηματογραφικές οθόνες, χαρακτηρίζει όλη τη ζωή και καθημερινότητα της Sarah Jessica Parker. Και τις εμφανίσεις της στην παραλία. Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε.

Πριν λίγες μέρες η Sarah Jessica Parker βρέθηκε στο Hamptons μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick, και επέλεξε το απόλυτα κομψό και πολύ απλό beach look που θα φανταζόσουν ποτέ. Η star φόρεσε ένα λιτό, μαύρο, ολόσωμο μαγιό με spaghetti straps, το οποίο τόνιζε διακριτικά το στήθος, είχε δεμένο στη μέση της ένα λευκό, λινό πουκάμισο, ενώ ολοκλήρωσε διακριτικά το beach look της με μαύρα γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/CBwRNBMAIQy
https://www.instagram.com/p/CByYzuRpAZL

Με δύο key pieces, λοιπόν, η Sarah Jessica Parker δημιούργησε ένα ultra fashionable beach look υπενθυμίζοντάς μας ότι η κομψότητα είναι αποτέλεσμα της απλότητας. Αν, λοιπόν, κι εσύ αναζητούσες αυτές τις μέρες ένα μαγιό, η επιλογή του μαύρου ολόσωμου δε θα σε απογοητεύσει. Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να το φοράς όχι μόνο ως μαγιό, αλλά και ως top μέσα από μια maxi φούστα ή ένα shorts. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για το πουκάμισο, το οποίο- εκτός από την παραλία- μπορείς να το επιλέγεις σε all-day, αλλά και βραδινές εμφανίσεις συνδυάζοντας πάντα τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: Οι πιο κομψές denim φούστες σε κάθε μήκος και στυλ