Hailey Bieber & Bella Hadid υιοθέτησαν το απόλυτο 90’s look

Hailey Bieber & Bella Hadid υιοθέτησαν το απόλυτο 90’s look

Τα top models και φίλες με μία matchy-matchy εμφάνιση στους δρόμους της Σαρδηνίας.

Βρίσκονται και οι δύο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα top models αυτής της εποχής και έχουν ήδη κάνει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας. Είναι, όμως, και κολλητές φίλες, ενώ τις βλέπουμε συχνά να απολαμβάνουν τις βόλτες τους μετά το τέλος της προπόνησής τους ή έχοντας έναν καφέ στο χέρι. Και αυτό που πάντα τραβάει την προσοχή κάνοντάς μας να τις θαυμάζουμε είναι τα cool, sporty outfits που επιλέγουν.

Κάπως έτσι αισθανθήκαμε όταν είδαμε την τελευταία street εμφάνισή τους στην Ιταλία, όταν η Hailey Bieber μαζί με την Bella Hadid περπάτησαν στους δρόμους της γειτονικής χώρας κρατώντας τον καφέ τους στο χέρι και φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτού του καλοκαιριού. Τα δύο supermodels ταξίδεψαν στη Σαρδηνία για επαγγελματικούς σκοπούς και εθεάθησαν στο δρόμο με 90’s look φορώντας αμφότερες ποδηλατικό shorts.

Η Hailey Bieber επέλεξε ένα μαύρο ποδηλατικό shorts και το συνδύασε με μαύρο sweater και λευκά sneakers, ενώ η Bella Hadid προτίμησε την κόκκινη εκδοχή του και το συνδύασε εξίσου με sneakers, αλλά έκανε τη στυλιστική ανατροπή φορώντας crop λευκό cardigan.

https://www.instagram.com/p/CByNbx_BpuZ

Αν και αθλητικό από τη φύση του, μπορείς να φορέσεις κι εσύ φέτος το ποδηλατικό κολάν/shorts με σακάκια, ζώνες, oversized πουκάμισα και sneakers κάνοντάς το λίγο πιο επίσημο και κατάλληλο για την πόλη. Γιατί μπορεί στις αρχές των 90’s η Πριγκίπισσα Diana να έκανε γυμναστική φορώντας κορμάκι και ποδηλατικό κολάν, όμως εν έτει 2020 η μόδα έχει κάνει βήματα μπροστά και σου επιτρέπει να φορέσεις το biker shorts σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κάνοντας αυτήν την τάση άκρως ενδιαφέρουσα, cool και όχι μόνο ικανή να σταθεί σε ένα γυμναστήριο.

Διάβασε ακόμα: 15 supermodels που άφησαν το δικό τους στίγμα στα θρυλικά 90’s