H Meghan Markle στο L.A. φοράει ένα συγκεκριμένο στυλ μπλούζας και φορέματος

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Meghan Markle στο L.A. φοράει ένα συγκεκριμένο στυλ μπλούζας και φορέματος

Με κλειστή λαιμόκοψη και χωρίς μανίκια.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα έφτασε στα χέρια μας, ή καλύτερα στις οθόνες μας, μία σχετικά σπάνια παπαρατσική φωτογραφία της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry να περπατούν στους δρόμους του Beverly Hills. Το ζευγάρι είχε μόλις επισκεφτεί τον κοινωφελή οργανισμό Homeboy Industries και είχε πλάσει κουλουράκια μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στις δραστηριότητες της οργάνωσης. Το αξιοπερίεργο δεν ήταν η φιλανθρωπική δράση του γαλαζοαίματου ζευγαριού -αυτό είναι κάτι γνωστό- αλλά η πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα. Η Meghan ήταν ντυμένη με ένα αέρινο, casual λινό φόρεμα σε λευκό χρώμα και midi μήκος το οποίο ανήκει στο brand Magic Linen, είναι οικονομικό και μπορείς να το βρεις εδώ.

Το minimal σχέδιό του το καθιστά κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ η Δούκισσα του Sussex στη συγκεκριμένη της έξοδο το είχε συνδυάσει με ένα καπέλο Janessa Leoné και Chanel μπαλαρίνες. Τι μας έκανε εντύπωση; Το διαχρονικά στυλάτο και πάντα επίκαιρο κόψιμο του ρούχου το οποίο ήταν αμάνικο και κλειστή λαιμόκοψη. Ένα pattern ντυσίματος που από ότι φαίνεται και στο παρακάτω video, η Markle έχει υιοθετήσεις στις πρόσφατες εμφανίσεις της στην Αμερική.

https://www.instagram.com/p/CCl5eJ8HHdG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες η Δούκισσα μίλησε στο Girl Up Leadership Summit για περίπου 9 λεπτά, με τρόπο εμψυχωτικό και προσπαθώντας να εμπνεύσει τις νέες γυναίκες εκεί έξω ώστε να αντιταχθούν στις φυλετικές ανισότητες, στην εργασιακή υποβάθμιση και στο ρατσισμό. Όλα αυτά τα έκανε φορώντας ένα royal blue top από crepe ύφασμα, δημιουργία του σχεδιαστή Adam Lippes το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των δύο πρόσφατων εμφανίσεών της ήταν πως και τα δύο ρούχα δεν είχαν μανίκια και ντεκολτέ. Ήταν αμάνικα και είχαν κλειστή λαιμόκοψη, πράγμα που μας δείχνει πως η Megan έχει υιοθετήσει ένα πιο σοφιστικέ και preppy look ακόμα και τώρα που δεν βρίσκεται κάτω από την «επήρεια» της βασιλικής αυλής. Το υποστηρίζει και αυτό, όπως και όλα τα άλλα styles που έχει υιοθετήσει στο παρελθόν.
Δες επίσης: Tρεις «μαγικοί» τρόποι για να καθαρίσεις όλα τα καλοκαιρινά σου παπούτσια (video)