Tρεις «μαγικοί» τρόποι για να καθαρίσεις όλα τα καλοκαιρινά σου παπούτσια (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tρεις «μαγικοί» τρόποι για να καθαρίσεις όλα τα καλοκαιρινά σου παπούτσια (video)

Εύκολα και απλά, μόνη σου στο σπίτι!

Στο παρακάτω video δεν θα σου λυθεί μόνο μία, αλλά τρεις διαφορετικές απορίες, γιατί θα δεις πώς μπορείς να καθαρίσεις μόνη σου στο σπίτι, εύκολα και απλά, και τα δερμάτινα σανδάλια σου και τα Birkenstock σου αλλά και τις εσπαντρίγιες σου. Χρειάζεσαι μία καθαρή πετσέτα, μία λεκάνη με ήπιο απορρυπαντικό ρούχων και νερό ή εναλλακτικά μία οδοντόβουρτσα και ένα μείγμα αμμωνίας-νερού που πάλι κατασκευάζεις μόνη σου. Όλα τα ζευγάρια που αναφέραμε παραπάνω καθαρίζουν σχετικά εύκολα χωρίς να χρειάζονται σχολαστικό τρίψιμο.

Επίσης ένα πολύ χρήσιμο trick για να σκοτώνεις τα βακτήρια είναι να τοποθετείς τα παπούτσια σου -αφού έχουν στεγνώσει με φυσικό τρόπο- σε μία σακούλα τροφίμων και να τα βάζεις στην κατάψυξη για 24 ώρες. Αν φέρεσαι στα αξεσουάρ σου με προσοχή και φροντίδα ένα είναι το σίγουρο: «θα μείνουν κοντά σου» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά αυτό είναι topic άλλου άρθρου.

Πάτησε το play και αφιέρωσε το αυριανό, απόγευμα Πέμπτης στην καθαριότητα των παπουτσιών σου. Δεν θα βγεις χαμένη, το αντίθετο… θα επανεκτιμήσεις κομμάτια που είχες στην παπουτσοθήκη σου και φάνταζαν «κάπως παλιά» στα μάτια σου μέχρι και σήμερα. Καλή επιτυχία.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια πολύχρωμα flat πέδιλα για αυτό το καλοκαίρι