Η Angelina Jolie και το φόρεμά της διδάσκει στυλ με αέρα… αρχαιοελληνικό

Η Angelina Jolie και το φόρεμά της διδάσκει στυλ με αέρα… αρχαιοελληνικό

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια πολύ κομψή, πρωινή εμφάνιση.

Όσα χρόνια είναι στο προσκήνιο την έχουμε συνηθίσει να κινείται σε minimal στυλιστικούς συνδυασμούς. Την Angelina Jolie δε θα τη δεις σχεδόν ποτέ να φορά κάτι κραυγαλέο, γιατί πολύ απλά δε θα είναι ο εαυτός της. Τα neutral outfits, τα blazers, τα wide-leg παντελόνια και τα μαύρα φορέματα είναι μερικά από τα αγαπημένα ρούχα που τη συνοδεύουν τόσο σε casual, όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Μια αναμενόμενη για τα δεδομένα της, αλλά- άξια λόγου- κομψή εμφάνιση έκανε και πριν λίγες μέρες στο Los Angeles, όταν πήγε για shopping με τον γιο της, Knox. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στους δρόμους του L.A. φέροντας αρχαιοελληνικό αέρα και φορώντας ένα maxi, στυλάτο, πλισέ φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση από το brand The Row, το οποίο ανήκει στις αδερφές Mary-Kate & Ashley Olsen.

https://www.instagram.com/p/CCtbtXwnxAO

Η Angelina Jolie, ως οπαδός των απλών και λιτών looks, συνδύασε το Grecian chic φόρεμά της με oversized δερμάτινη ζώνη και mules σε ταμπά απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκή τσάντα.

Ένα τέτοιο summer dress με αρχαιοελληνική αισθητική είναι η ιδανική λύση για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, τόσο για πρωινές όσο και απογευματινές εμφανίσεις. Είτε το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα mules- όπως η Angelina- είτε με flat, αρχαιοελληνικά σανδάλια, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κάνει fashion statement.

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο trend σε προ(σ)καλεί να κάνεις statement εμφανίσεις με τη μάσκα σου