Τα bikini tops της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό

Τα bikini tops της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό

...που θα σε βάλει κι εσένα σε μια άλλη λογική, ώστε να επιλέγεις πάντα το σωστό μαγιό για τη σιλούετα σου!

Ανάμεσα στα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz βρίσκεται και αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια, ως πρώην πρωταθλήτρια, διαθέτει ένα αψεγάδιαστο, αθλητικό κορμί, που ό,τι κι αν φορέσει μοιάζει ιδανικό και κατάλληλο για τον σωματότυπό της. Εδώ, όμως, θα σταθούμε στα μαγιό και κυρίως στα bikinis της.

Η Ντορέττα το τελευταίο διάστημα έχει γεμίσει το Instagram feed μας με υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό μπικίνι στις οποίες – εκτός από τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της- παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα. Η ηθοποιός επιλέγει τρία στυλ bikini tops, τα οποία αναδεικνύουν υπέροχα το στήθος της. Ειδικότερα, «παίζει» ανάμεσα στο κλασικό τριγωνάκι, σε αθλητικό και σε strapless bikini top κολακεύοντας και με τις τρεις επιλογές τόσο το μπούστο όσο και συνολικά το σώμα της.

Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τον λόγο… Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην έχει ανάγκη να τραβήξει την προσοχή του παρατηρητή στο μπούστο της, για να «καλύψει» τυχόν ατέλειες στην περιφέρειά της. Ωστόσο, οι μεσογειακές γυναίκες, όπως οι περισσότερες Ελληνίδες, έχουν πιο juicy γλουτούς και επιζητούν συνήθως- εκτός από ιδανικά bikini bottoms- και bikini tops που να αναδεικνύουν και να δίνουν έμφαση στο στήθος, για να μην πέφτει το μάτι στο κάτω μέρος του σώματος. Οι επιλογές, λοιπόν, της Ντορέττας Παπαδημητρίου- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- ίσως βοηθήσουν κι εσένα να διαλέξεις το σωστό bikini top, που θα δείχνει υπέροχα κομψό το στήθος σου. Άλλωστε, τι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι; Ένα bikini για τις ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα και την καλή μας διάθεση!

Διάβασε ακόμα: Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μπαίνει σε μια νέα εποχή