Η Δέσποινα Βανδή απογείωσε στυλιστικά το jean shorts (photos)

Η Δέσποινα Βανδή απογείωσε στυλιστικά το jean shorts (photos)

Υπέροχη και κομψή, όπως πάντα!

Η Δέσποινα Βανδή είναι κομψή με ό,τι κι αν φορέσει. Είτε επιλέξει mini ή maxi φόρεμα, είτε παντελόνι, είτε shorts, φορά το ρούχο και είναι πραγματικά σαν να ράφτηκε πάνω της. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν αγαπά τις υπερβολές στα looks της, ούτε επιλέγει συνήθως εκκεντρικά trends που να κάνουν στυλιστικό «θόρυβο». Και αυτό ακριβώς απέδειξε για ακόμη μια φορά σε πρόσφατη εμφάνισή της.

Η Δέσποινα βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Art» και πραγματικά εντυπωσίασε με το casual look της, αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζονται πολλά φτιασίδια και επισημότητες. Για μια βραδιά στο θέατρο αρκεί ένα denim shorts, μαύρες εσπαντρίγιες και μπεζ αξεσουάρ. Αυτά ακριβώς φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη θεατρική παράσταση στην οποία παρευρέθηκε και έκανε για ακόμη μια φορά fashion statement με το πιο απλό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας: το jean shorts.

Συνδυάζοντάς το με κοραλλί, loose, εμπριμέ πουκάμισο και τονίζοντας τη μέση της με μπεζ ζώνη, ανέδειξε το κορμί της και τα υπέροχα πόδια της με τον πιο cool και απλό τρόπο. Φυσικά, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, από το σύνολό της δεν έλειπε το must-have αξεσουάρ της εποχής, που δεν είναι άλλο από την μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου