Αυτό το denim trend έχει αγαπήσει φέτος η Khloe Kardashian

Αυτό το denim trend έχει αγαπήσει φέτος η Khloe Kardashian

Η reality tv star έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές με το συγκεκριμένο ρούχο.

Από τη μέρα που τη γνωρίσαμε -πριν αρκετά χρόνια- καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια εντυπωσιακή και δυναμική γυναίκα, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η Khloe Kardashian μάς απασχόλησε από την αρχή με την εξωτερική της εμφάνιση. Τα εκκεντρικά και sexy looks είναι το σημείο κατατεθέν της με τα αποκαλυπτικά tops, τα στενά jeans και κυρίως ό,τι αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της να κατέχουν κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα της.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, αυτήν τη σεζόν η Khloe Kardashian έχει βρει το key piece της ντουλάπας της και δε σταματά να το φορά και να φωτογραφίζεται με αυτό. Όπως θα ανακαλύψεις και στην παρακάτω gallery, η reality tv star έχει δείξει την ιδιαίτερη λατρεία της στο denim φορώντας και ξαναφορώντας ένα συγκεκριμένο jean jumpsuit. Πρόκειται για μια ολόσωμη φόρμα που είναι αρκετά στενή, ρυθμίζεται στο στήθος με φερμουάρ και φυσικά η Khloe το έχει φτιάξει έτσι, ώστε να αναδεικνύεται το μπούστο της.

https://www.instagram.com/p/Bw4r_-VHKpB

Σε ένα υπέροχο και all-time classic χρώμα του jean και σε συνδυασμό με τον τρόπο που «αγκαλιάζει» τις καμπύλες, αυτή η jean ολόσωμη φόρμα μπορεί να σταθεί άνετα σε πρωινές και απογευματινές casual εμφανίσεις και να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στα key pieces κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Διάβασε ακόμα: Αν θες fashionable φωτογραφίες, μόνο σε αυτό το σκηνικό πρέπει να ποζάρεις…