Θα γίνεις νονά; 6+1 celebrity looks για να αντιγράψεις

Θα γίνεις νονά; 6+1 celebrity looks για να αντιγράψεις

Οι επιλογές σου δεν περιορίζονται μόνο σε ένα κλασικό, καλοκαιρινό φόρεμα.

Την καλοκαιρινή περίοδο γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Βλέπεις ο καλός καιρός διευκολύνει τόσο τους καλεσμένους, όσο και το άγχος του ζευγαριού για τις καιρικές συνθήκες. Ποιος θέλει, άλλωστε, να οργανώσει ένα τόσο ευχάριστο γεγονός και να έχει βροχές και καταιγίδες; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Μέσα σε όλα αυτά τα ευχάριστα γεγονότα, όμως, μπορεί να σου έχει έρθει ήδη η πρόταση να γίνεις νονά και καταλαβαίνουμε ότι η χαρά σου είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει πιο τιμητική πρόταση από αυτήν, πόσο μάλλον όταν η φιλία με του γονείς του μωρού είναι δυνατή και κρατάει χρόνια. Μαζί, όμως, με αυτήν τη χαρά για τον σημαντικό ρόλο που θα έχεις κι εσύ σε αυτήν την τελετή έρχεται και το άγχος. Άγχος για το τι θα φορέσεις και πόσο εντυπωσιακή θα είσαι μιας και θα έχεις μία από τις κεντρικές θέσεις στο μυστήριο και άρα θα τραβήξεις πολλά βλέμματα.

Και ιδού τα ερωτήματα που πηγαινοέρχονται στο μυαλό σου. Να βάλω φόρεμα μακρύ ή κοντό; Με παντελόνι πώς θα είμαι; Να επιλέξω μια αυστηρή μονοχρωμία ή να βάλω κάποιο έντονο καλοκαιρινό μοτίβο; Προτού αποφασίσεις, θα σε συμβουλεύσουμε να συνεννοηθείς και με τη μαμά του μωρού που πρόκειται να βαφτίσεις, ώστε να μην εμφανιστείτε και οι δύο με το ίδιο στυλ ρούχου στη βάφτιση. Αυτό δεν το θέλουμε.

Σε δεύτερη φάση τώρα, μπορείς να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να δεις 7 πολύ κομψά outfits των αγαπημένων μας celebrities, που θα μπορούσαν άνετα να σε ανακηρύξουν την πιο στυλάτη νονά αυτού του καλοκαιριού. Είσαι fan των μονόχρωμων φορεμάτων; Το φόρεμα της Κάτιας Ζυγούλη θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Ακόμα, όμως, κι αν θες να ξεφύγεις από την εκδοχή του φορέματος, οι επιλογές της Αθηνάς Οικονομάκου και της Χριστίνας Μπόμπα είναι τέλειες για αυτήν την περίσταση.

Διάβασε ακόμα: Μια ρομαντική λεπτομέρεια αρκεί για να φαίνονται τα ρούχα σου πιο ακριβά