Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την απόλυτη τάση στα γυαλιά για φέτος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την απόλυτη τάση στα γυαλιά για φέτος

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Έχει χαρακτηριστεί βασίλισσα της ελληνικής ψυχαγωγίας και φυσικά όχι τυχαία. Για 30 ολόκληρα χρόνια η λαμπερή παρουσιάστρια καλημέριζε τους τηλεθεατές, τους κρατούσε συντροφιά και έγινε με διαφορά το πιο άμεσο και αναγνωρίσιμο πρόσωπο της Ελληνικής τηλεόρασης. Τον Ιούλιο που μας πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κατέβει από τον θρόνο της και να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τελευταία της εκπομπή, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο ένα τεράστιο κεφάλαιο της τηλεοπτικής της πορείας.

Η Ελένη εκτός από μια καταξιωμένη παρουσιάστρια, είναι μια αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος. Εκτός από μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, η Ελένη είναι μια γυναίκα με υψηλή αισθητική ενώ οι εμφανίσεις της μονοπωλούν τα φωτογραφικά φλας. Δεν ξεχνά ποτέ τη γυναικεία φύσης της γι' αυτό και αποτελεί πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας, μακιγιάζ ή μαλλιών.

Η ξανθιά star διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram αφού αυτή τη στιγμή μετρά 1.2 εκατομμύρια ακόλουθους. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, συγκεντρώνοντας άπειρα likes και σχόλια από τον κόσμο που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Αυτό το διάστημα περνά ανέμελα τις καλοκαιρινές της διακοπές στην αγαπημένη της Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και μας τροφοδοτεί συχνά με φωτογραφικό υλικό.

https://www.instagram.com/p/CD3HF73JOnI
https://www.instagram.com/p/CD3YlTwJhSV

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, κι εμείς σταθήκαμε στα υπέροχα γυαλιά της τα οποία είναι μεγάλη τάση και ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις αυτή τη σεζόν. Τα γυαλιά με διάφανο χρωματιστό φακό θα τα βλέπουμε παντού φέτος οπότε αν σκοπεύεις να αγοράσεις σύντομα νέο ζευγάρι γυαλιών, ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.