Cover-ups: Τι φορούν οι celebrities πάνω από το μαγιό στην παραλία;

Cover-ups: Τι φορούν οι celebrities πάνω από το μαγιό στην παραλία;

10 ιδέες για να τελειοποιήσεις τις beachwear εμφανίσεις σου!

Αν υπάρχει ένας κυρίαρχος στυλιστικός προβληματισμός για όλες τις γυναίκες την εποχή του καλοκαιριού, αυτός είναι το μαγιό. Τι μαγιό να αγοράσω; Ποιο ταιριάζει στον σωματότυπό μου και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις ταλανίζουν το κεφάλι σου σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Αφού, όμως, έχεις επιλέξει το σωστό μαγιό (που ποτέ δεν είναι μόνο ένα, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας), πρέπει με κάποιον τρόπο να ολοκληρώσεις το beach look σου.

Ένα κομψό cover up, λοιπόν, είναι αυτό που θα τελειοποιήσει το beach look σου και θα σε κρατήσει στυλάτη και όχι τόσο «γυμνή» όταν θα πας να παραγγείλεις καφέ στο beach bar, στην ταβέρνα που θα απολαύσεις το φαγητό σου μετά την παραλία ή το βραδάκι που θα φύγεις από την ακτή και ήδη το αεράκι θα σου «επιβάλλει» να ρίξεις κάτι πάνω σου.

Λευκό ή ριγέ oversized πουκάμισο, παρεό, καφτάνι ή denim shorts είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις και οι Ελληνίδες celebrities έχουν επιλέξει ουκ ολίγες φορές για να εμφανιστούν στην παραλία ή την πισίνα.

Αν είσαι fan του bohemian style, μπορείς να διαλέξεις ένα cover up σαν αυτό που φορά η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ αν είσαι οπαδός των effortlessly chic εμφανίσεων- ακόμα και στην παραλία- θα σε ικανοποιήσουν αρκετά τα beach looks της Υβόννης Μπόσνιακ και της Μαίρης Συνατσάκη. Κάνε scroll, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και πάρε όλο το #fashioninspo που χρειάζεται για τα beach looks σου. Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη…

Διάβασε ακόμα: 6 style tips από τις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας Κοπεγχάγης