6 style tips από τις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας Κοπεγχάγης

Μαρία Ροδίτη
6 style tips από τις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας Κοπεγχάγης

Η στυλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι τώρα, αλλά και τους επόμενους μήνες, βρίσκεται στους δρόμους της πρωτεύουσας της Δανίας.

Η δίνη της πανδημίας του κορονοϊού φαίνεται πως δεν εμπόδισε την πρωτεύουσα της Δανίας να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Εβδομάδα Μόδας και να αφήσει την παρακαταθήκη της για το μέλλον των Fashion Weeks. Παρά το γεγονός ότι ήταν αναμενόμενο να μείνει εκτός της διοργάνωσης ένα μεγάλο μέρος κοινού, η Κοπεγχάγη τόλμησε και βγήκε νικήτρια μετρώντας έναν σεβαστό αριθμό ανθρώπων που παρακολούθησαν διαδικτυακά τα fashion shows δίνοντας το «σήμα» στις υπόλοιπες Εβδομάδες Μόδας, που είναι στα σκαριά.

Η μητρόπολη της μόδας των Σκανδιναβών συγκέντρωσε πλήθος fashion influencers, bloggers, editors, στυλιστριών και buyers από όλη την Ευρώπη κάνοντας έτσι την Κοπεγχάγη να βιώσει στιγμές δόξας και λάμψης έστω και σε μια δύσκολη φάση τόσο για τον χώρο της μόδας όσο και για τον πλανήτη γενικότερα.

Τα It Girls που αναφέραμε παραπάνω, λοιπόν, γέμισαν τις λεωφόρους της Κοπεγχάγης με elegant εμφανίσεις και street style looks, που μόνο ως «στυλιστικά διδάγματα» θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε. Και αυτά τα έξι style hacks, που ξεχωρίσαμε, εσύ μπορείς να τα ανακαλύψεις με ένα scroll στην παρακάτω gallery.

Cool outfits, άλλα πιο minimal και άλλα αρκετά πιο τολμηρά, κλασικοί στυλιστικοί συνδυασμοί και άλλοι πιο ανατρεπτικοί θα «μαγνητίσουν» το βλέμμα σου, όπως ακριβώς συνέβη και στους δρόμους της Κοπεγχάγης, όταν ο απλός κόσμος θαμπωνόταν βλέποντας τα Fashion Girls να δαμάζουν τους δρόμους της πόλης με το απαράμιλλο στυλ τους.

Διάβασε ακόμα: Με αυτό το Tik Tok hack θα εξοικονομήσεις άπειρο χώρο στην ντουλάπα σου