Η Irina Shayk με το απόλυτο μεταβατικό look για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Η Irina Shayk με το απόλυτο μεταβατικό look για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Το εντυπωσιακό μοντέλο συνδύασε κομμάτια-κλειδιά και συνέθεσε ένα casual chic σύνολο, ιδανικό για όλο τον Σεπτέμβριο.

Βιώνουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και σε περίπου μία εβδομάδα αναμένουμε γλυκά να μπει ο Σεπτέμβριος. Βρισκόμαστε, εν ολίγοις, στην πιο μεταβατική περίοδο σε πολλά επίπεδα. Όπως καταλαβαίνεις, η μόδα δε θα έμενε έξω από αυτά!

Σε λίγες μέρες τα πιο καλοκαιρινά ρούχα μας θα «μπερδευτούν» γλυκά με τα λεπτά, φθινοπωρινά fashion items της γκαρνταρόμπας μας και θα μας προκαλέσουν να κάνουμε fashion combos, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη που θα υπάρχει όλη μέρα, αλλά και την ψύχρα που δειλά-δειλά θα κάνει την εμφάνισή της από νωρίς το βραδάκι.

Σε αυτή τη λογική φαίνεται πως κινήθηκε και η Irina Shayk στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης επιλέγοντας ένα ultra chic, casual σύνολο για να απολαύσει τη βόλτα της. Το πανέμορφο μοντέλο φόρεσε ένα απόλυτα καλοκαιρινό, fruit print mini φόρεμα με κερασάκια και το συνδύασε με δερμάτινο blazer και flat, μαύρα μποτάκια με έντονες αγκράφες, ενώ ολοκλήρωσε το look με γυαλιά ηλίου τύπου Aviator.

https://www.instagram.com/p/CEEF2PJhvyu

Φορώντας, λοιπόν, το leather πανωφόρι της (τα δερμάτινα items ήταν ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις αυτό το καλοκαίρι), η Irina Shayk έδωσε μια 90’s edgy «χροιά» στο κατά τ’ άλλα ρομαντικό, ultra summerish φόρεμά της και σε εμάς μια υπέροχη στυλιστική ιδέα για το πώς μπορούμε να δώσουμε χρονική παράταση στα πιο καλοκαιρινά items της γκαρνταρόμπας μας και το φθινόπωρο.

Διάβασε ακόμα: 3 σημάδια πως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις τα αθλητικά παπούτσια σου