Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το μαγιό της ως μπλούζα δημιουργώντας ένα ultra chic σύνολο

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το μαγιό της ως μπλούζα δημιουργώντας ένα ultra chic σύνολο

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει ένα total black outfit, είναι η πρώτη φορά που το key piece αυτού του look είναι το ολόσωμο μαγιό της.

Mε μία εξαιρετική λήψη (από κάτω προς τα πάνω) σε έναν πανέμορφο εσωτερικό κήπο που θύμιζε λίγο μεξικάνικη χασιέντα και λίγο αθηναϊκή αυλή των 60s, η αγαπημένη κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά, μας έδειξε δύο πράγματα: πρώτον πώς να τραβάμε φωτογραφίες και πώς να ποζάρουμε αν θέλουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο λεπτά και ψηλά και δεύτερον πώς να φορέσουμε το κλασικό, μαύρο μαγιό μας σαν top εκτός παραλίας.

Το 42χρονο πρώην top model και νυν παρουσιάστρια επέλεξε αυτό το μαύρο one piece με το retro cut out στο στήθος (θυμίζει λίγο το φόρεμα με τη «μαχαιριά» που φορούσε η Μαίρη Χρονοπούλου όταν τραγουδούσε ‘Του αγοριού απέναντι’) που βλέπεις παρακάτω και το συνδύασε με μία wrap φούστα σε μαύρη, επίσης, απόχρωση.

Το συγκεκριμένο σχέδιο μαγιό μπορείς να το βρεις εδώ και ανήκει στο ελληνικό swimwear brand Sophie Deloudi και αποτελεί ένα σχεδόν κλασικό design τόσο για ολόσωμα μαγιό, όσο και για κορμάκια. Η Βίκυ ολοκλήρωσε το minimal look της με ένα wet look στα μαλλιά (για να κάνει πιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο το total black σύνολό της) και με κόκκινο κραγιόν (μία sexy νότα σε ένα classy αποτέλεσμα).

Τα μονόχρωμα μαγιό είναι μία ασφαλής επιλογή -από τη στιγμή που το σχέδιό τους θυμίζει bodysuit- για να είσαι καλοντυμένη και στην παραλία αλλά και στην πόλη μετά το τέλος των διακοπών. Φόρεσε το δικό σου όπως η Βίκυ Καγιά και κέρδισε τις εντυπώσεις… ίσως και το «Shopping Star» αν το θέμα του είναι «πώς να φορέσεις το μαγιό σου στην απογευματινή σου βόλτα».
Δες επίσης: Δώσε μία παράταση στο καλοκαίρι μέσα από 10 χρώματα & prints που τονίζουν το μαύρισμά σου

https://www.instagram.com/p/CEJcUKzBXL-