Δώσε μία παράταση στο καλοκαίρι μέσα από 10 χρώματα & prints που τονίζουν το μαύρισμά σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δώσε μία παράταση στο καλοκαίρι μέσα από 10 χρώματα & prints που τονίζουν το μαύρισμά σου

Το #endlesssummer δεν χρειάζεται να είναι μόνο hashtag σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας.

Τι μας έμεινε από αυτό το καλοκαίρι; (Ναι, έχουμε γυρίσει στη δουλειά, δικαιούμαστε να γράφουμε παρελθοντικά και να μην απολογηθούμε γι’ αυτό) Μία αίσθηση αυτοσυγκράτησης, πειθαρχίας στη «νέα τάξη πραγμάτων», ηρεμία και επαναπροσδιόριση στόχων και προτεραιοτήτων. Και αφού τελειώσαμε προσωρινά με την ενδοσκόπηση να πούμε πως από αυτό το παράξενο καλοκαίρι της πανδημίας, μας έμεινε και κάτι που το συνδέει με όλα τα προηγούμενα, πιο φυσιολογικά, καλοκαίρια της ζωής μας: το μαύρισμα μας.

Copenhagen str S21 010

Θα παλέψουμε, λοιπόν, να το διατηρήσουμε. Όχι μόνο γιατί μας δημιουργεί την ευχάριστη «ψευδαίσθηση» πως οι διακοπές συνεχίζονται, όχι μόνο γιατί μας δίνει μία αίσθηση κανονικότητας όταν τίποτα γύρω μας δεν μοιάζει και πολύ κανονικό, αλλά γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφες. Ο ηλιοκαμένος εαυτός μας είναι η πιο sexy και ανάλαφρη εκδοχή μας. Η Χριστίνα Χρόνη, η Beauty Editor του Queen.gr, έχει γράψει πολλάκις για τους DIY τρόπους αλλά και τα προιόντα που θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις το σκούρο χρώμα της επιδερμίδας σου και το φθινόπωρο.

Εμείς, στην παρακάτω gallery, θα σου δείξουμε πώς να το πετύχεις αυτό και μέσα από την κατάλληλη επιλογή χρωμάτων και prints στα ρούχα σου. Πώς ένα καρό φόρεμα, ένα neutral look ή ακόμα και ένα denim παντελόνι μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις το hashtag #endlesssummer κάτω από φωτογραφία σου και στυλιστικά να το εννοείς 100%.

Διάλεξε ποιο από τα δέκα color trends σου ταιριάζει, επίλεξε το μοτίβο που έχουν ήδη κομμάτια που έχεις στη ντουλάπα σου και «τράβηξε» το μαύρισμά σου (μαζί με αυτό ευχόμαστε να «τραβήξεις» και το καλοκαίρι σου) όσο πάει. Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Το έργο του Cecil Touchon εμπνέει την πιο αιθέρια συλλογή φορεμάτων που θα δεις φέτος