H Katie Holmes είναι το νέο είδος Influencer που αποτυπώνει καλύτερα από κάθε άλλη το city style

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Katie Holmes είναι το νέο είδος Influencer που αποτυπώνει καλύτερα από κάθε άλλη το city style

Ο λόγος; Δεν προσπαθεί καθόλου για να το πετύχει όλο αυτό.

Την γνώρισες μέσα από το «Dawson’s Creek», την παρακολούθησες πιο στενά ως σύζυγο του Tom Cruise και την αγάπησες πραγματικά όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω της έναν γάμο στη σκιά της Σαϊντολογίας και να ζήσει μαζί με την κόρη της, Suri, στη Νέα Υόρκη. Η Κatie Holmes έχει ενηλικιωθεί κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας και αυτό δεν το αποκαλύπτουν μόνο οι προσωπικές και οι επαγγελματικές της επιλογές τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και η στυλιστική της εξέλιξη που μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Το 2019 με μία street εμφάνισή της όπου έψαχνε ταξί στο SoHo, πρόσθεσε στο λεξικό της μόδας ένα νέο λήμμα, τη λέξη «bradigan». Βγαίνει από τις λέξεις bra (σουτιέν) και cardigan (ζακέτα) και περιγράφει εκείνο το look της όπου φορούσε ένα μάλλινο bra top με ασορτί ζακέτα από πάνω και ήταν ό,τι πιο ανεπιτήδευτα sexy είχαμε δει στην κατηγορία «casual εμφανίσεις στην πόλη».

Η Katie από τότε εξέλιξε ακόμα περισσότερα τα city looks της. Loose jeans από την αγαπημένη της σχεδιάστρια, Ulla Johnson, Birkenstock (ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το comeback που έχει κάνει το συγκεκριμένο είδος παπουτσιών φέτος το καλοκαίρι), μονόχρωμα T-Shirts και wrap φορέματα με flip flops ήταν στην «πρώτη γραμμή» της γκαρνταρόμπας της και όπως θα δεις και παρακάτω, κάνει τόσο φυσικά mix&match που δεν καταλαβαίνεις λεπτό ότι «σκέφτηκε» το τι θα φορέσει.

Η Holmes «επηρεάζει» (aka Influencer) με το στυλ της ακριβώς επειδή δεν γνωρίζει ότι το κάνει. Ακολουθεί τη νόρμα και τους ρυθμούς της μεγαλούπολης στην οποία κινείται, χωρίς να προσπαθεί να την «ξεπεράσει». Αν το «being natural» είναι το νέο «cool», η Katie είναι η καινούργια του «ιέρεια» (και η τελευταία μας στυλιστική εμμονή).

Παρακάτω θα δεις όλα τα αγαπημένα μας city looks της 41χρονης ηθοποιού:

#1 Mε jean παντελόνα από την αγαπημένη της αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, Ulla Johnson και λευκό basic T-Shirt

https://www.instagram.com/p/CDfW5t-FK_4

#2 Mε ψηλόμεσο mom jean και μαρσέλ φανελάκι

https://www.instagram.com/p/CEPRar6F5pZ

#3 Με bra top και ασορτί cardigan

https://www.instagram.com/p/CER2MgDK6Hs

#4 Με σαγιονάρες και wrap, preppy φόρεμα σε καρό μοτίβο

https://www.instagram.com/p/CESu7xKDquy

#5 Mε μαρσέλ φανελάκι και denim παντελόνι, όλα σε γκρι αποχρώσεις

https://www.instagram.com/p/CEZjcLQlWnW

#6 Με total white σύνολο και power suit

https://www.instagram.com/p/B43PphBJnE3