Rubber Boots: Η Hailey Bieber μόλις φόρεσε το πιο hot trend στα παπούτσια για τον επόμενο χρόνο

Rubber Boots: Η Hailey Bieber μόλις φόρεσε το πιο hot trend στα παπούτσια για τον επόμενο χρόνο

Μπορεί να είναι αισθητικά αμφιλεγόμενο αλλά φαίνεται πολύ άνετο.

Τη Hailey Bieber «τσάκωσε» πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός στους δρόμους του Los Angeles με ένα από τα πιο στυλάτα και fashion forward looks που έχουμε δει μέχρι τώρα και ίσως δούμε συνολικά το φετινό φθινόπωρο. Το μοντέλο εμφανίστηκε πρόσφατα στην «Πόλη των Αγγέλων», φορώντας ένα ζευγάρι ΒV Tire Boots του Οίκου Bottega Veneta.

Τα συγκεκριμένα μποτάκια που φτάνουν λίγο πιο ψηλά από τον αστράγαλο προέρχονται από τη συλλογή του brand για τη σεζόν F/W 2020-2021, είναι από λάστιχο, θυμίζουν τις μπότες που φοράμε στη βροχή (γαλότσες) και διαθέτουν μια chunky, κόκκινη σόλα με τρακτερωτό τελείωμα. Η Bieber συνδύασε αυτό το αμφιλεγόμενο μα «so hot right now» είδος παπουτσιού με ένα shorts Alexander Wang, ένα μπραλέ Jacquemus και ένα γκρι, oversized σακάκι από τη σχεδιάστρια Magda Butrym.

Παρόμοια μποτάκια έχουμε δει και στις συλλογές των Οίκων Stella McCartney και Jil Sander ενώ το σχέδιο που φόρεσε η Hailey μπορείς να το βρεις εδώ και κοστίζει 890 Ευρώ. Αν δεν θες να ξοδέψεις αυτό το υπέρογκο ποσό όμως για ένα ζευγάρι λαστιχένιες μπότες (aka rubber boots) μπορείς να βρεις παπούτσια σε παρόμοιο ύφος και στα αγαπημένα μας και πιο δημοφιλή economy shops. To Topshop δημιούργησε το δικό του σχέδιο με αντίστοιχη κόκκινη σόλα, ενώ τα & Other Stories και η Arket κυκλοφόρησαν και τα δύο τέτοια ankle boots σε μπεζ αποχρώσεις που έχουν μαύρες σόλες.

Εκκεντρικό μα ενδιαφέρον shoe trend που θα δώσει μία διαφορετική, πιο cool νότα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Ημερολογιακά το φθινόπωρο «φθάνει» σε λίγες ώρες και εμείς δεν έχουμε παρά να το υποδεχθούμε με στυλ.
Δες επίσης: VMAs 2020: Το πρώτο red carpet της σεζόν είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει

https://www.instagram.com/p/CEXvPbKl0Wi
https://www.instagram.com/p/CEcWwWLq1FH