Αυτό το Versace κομμάτι φορούν όλες οι celebrities

Αυτό το Versace κομμάτι φορούν όλες οι celebrities

Στο δρόμο που χάραξε η Jennifer Lopez…

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο παρακολουθήσαμε την Jennifer Lopez να ξαναγράφει ιστορία στο runway του Οίκου Μόδας Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και να κλείνει την επίδειξη φορώντας (για δεύτερη φορά στα χρονικά) μία από τις πιο iconic δημιουργίες του διάσημου Fashion House.

Η Λατίνα star προκάλεσε διαδικτυακό πανικό περπατώντας μέσα στο jungle iconic φόρεμα Versace- που επανασχεδιάστηκε για τη σεζόν S/S 2020-, το οποίο είχε φορέσει και πάλι στα Grammy Awards το 2000. Να σου θυμίσουμε ότι η ίδια η JLo είχε παραδεχτεί δημόσια πως με το που έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση το 2000, ο κόσμος άρχισε να ψάχνει ασταμάτητα για το συγκεκριμένο φόρεμα στο Google με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η ανάγκη να φτιαχτούν τα Google Images!



Η JLo, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Έδειξε την αδυναμία της στο συγκεκριμένο jungle print φορώντας το ξανά στην εκδοχή του παντελονιού με πουκάμισο τον Μάρτιο του 2020 όταν εθεάθη σε έξοδο για brunch. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνισή της έγινε viral τόσο για το εκπληκτικό στυλ της όσο και για το θέμα της βιωσιμότητας/ανακύκλωσης, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/B9RmwiKge_P

Και μπρος στο δρόμο του πράσινου tropical print που χάραξε η JLo ακολούθησαν κι άλλες stars: ξένες και Ελληνίδες. Μόλις χθες η Demi Lovato δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με το εκπληκτικό jungle print του Οίκου Versace στην εκδοχή του κοστουμιού, ενώ και η δική μας Κατερίνα Στικούδη δεν… άντεξε και υπέκυψε σε αυτόν τον στυλιστικό πειρασμό. Η πανέμορφη Κατερίνα επέλεξε το iconic Versace dress για το νέο της video clip για το τραγούδι «Grande». Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο φόρεμα της Ελληνίδας παρουσιάστριας και τραγουδίστριας ήταν ότι είχε μακρύ μανίκι, ενώ το iconic dress της JLo ήταν εντελώς αμάνικο και ελαφρώς πιο αέρινο.

Απόλαυσέ τις στην παρακάτω gallery και σε παρακαλούμε… Αν κι εσύ έχεις ένα παρόμοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου (δεν έχει σημασία αν είναι αυθεντικό ή απομίμηση), μην σπεύσεις να το αποσύρεις ή να το χαρίσεις κάπου. Κράτησέ το για τα επόμενα καλοκαίρια που έρχονται. Do it like JLo!

Διάβασε ακόμα: Η Cardi B είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Οίκου Balenciaga