Bag Trends F/W 2020-2021: Όλες οι τάσεις στις πιο κομψές τσάντες της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Bag Trends F/W 2020-2021: Όλες οι τάσεις στις πιο κομψές τσάντες της σεζόν

Εσύ τι τσάντα θα κρατήσεις τον χειμώνα, oversized ή mini; Γιατί και οι δύο θα είναι στη μόδα!

Η Monroe επέμενε πως με το «σωστό ζευγάρι παπούτσια μία κοπέλα μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο». Εμείς σε αυτόν τον κανόνα επιτυχίας θα προσθέσουμε και πως χρειάζεται και η σωστή It-Bag... αν όχι για την κατάκτηση του κόσμου, σίγουρα για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Ένα σύνολο. λοιπόν, για να δείξει κομψά ολοκληρωμένο τι χρειάζεται; Το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια και την «σωστή» τσάντα. Και όταν λέμε «σωστή» εννοούμε αυτή που έχει το κατάλληλο μέγεθος αλλά και το σχέδιο και την γραμμή που την καθιστούν επίκαιρη και στυλάτη και αυτήν την χρονιά. Γι΄ αυτό εμείς, επειδή θέλουμε να κάνεις ultra chic εμφανίσεις πρωί και βράδυ, σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα επτά πιο hot trends στις τσάντες για τη σεζόν F/W 2020-2021.

Aπό τη μία οι mini bags φέτος είναι πιο hot από ποτέ (ευχαριστούμε Jacquemus) και από την άλλη οι oversized bags είναι και πάλι στη μόδα επιβεβαιώνοντας το ότι το «μέγεθος μετράει» ισχύει στη μόδα. Επίσης τα hard shell bags μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στα 80s και τα oos επιστρέφουν, στην πιο chic μορφή τους, και στα αξεσουάρ, με τις top handle bags που όλες αγαπήσαμε κάποτε. Δες τις τάσεις που ξεχωρίσαμε και ετοίμασε την shopping list σου για την υπόλοιπη σεζόν.... ή απλά ταξίδεψε μαζί μας νοητά σε έναν κόσμο μακριά από τον Covid-19, οπού οι τάσεις έχουν ακόμα σημασία!
Δες επίσης: Mid Heels: Tα τακούνια που μπορούμε να φοράμε συνέχεια πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις του φθινοπώρου