Eva Mendes vs Elle Macpherson: Ποια φόρεσε καλύτερα το Prada φόρεμα;

Eva Mendes vs Elle Macpherson: Ποια φόρεσε καλύτερα το Prada φόρεμα;

Δύο κυρίες φορούν το ίδιο φόρεμα και εντυπωσιάζουν.

Η καλοκαιρινή σεζόν ανήκει αναμφισβήτητα στον οίκο Prada και τις ατελείωτες ρίγες του. Σε όλες τις αποχρώσεις και συνδυασμένες με εμπριμέ μοτίβα, οι δημιουργίες του οίκου δείχνουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις προτιμήσεις των διάσημων star.

Αυτή τη φορά, ένα φόρεμα γίνεται αντικείμενο λατρείας τόσο από τα περιοδικά μόδας όπως το Marie Claire και το Harper's Bazaar, όσο και από δύο λαμπερές κυρίες του Hollywood.


Πιο συγκεκριμένα, η Eva Mendes διάλεξε ένα μίντι φόρεμα της Miuccia Prada για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας της «The Other Guys» το Νοέμβριο του 2010 και εντυπωσίασε μέσα στις αποχρώσεις της μέντας και του καναρινί. Η ζουμερή της σιλουέτα κολακεύεται από το μέτριο μήκος της φούστας του ρούχου, ενώ η σταρένια της επιδερμίδα αναδεικνύει τα έντονα χρώματα και προβάλλει τη μεσογειακή της ομορφιά. Τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα στα οποία μας έχει συνηθίσει μας αρέσουν αλλά θα μπορούσαν να είναι πιο χοντροκομμένα, έστω λίγο πιο ενδιαφέροντα.


Από την άλλη, το «κορμί» Elle Macpherson λανσάρει το ίδιο ακριβώς φόρεμα με κάποια χρονοκαθυστέρηση. To πολύφερνο top model εμφανίστηκε στο Soho για το ξεκίνημα του Next Top Model Βρετανίας και Ιρλανδίας φορώντας την ίδια δημιουργία αλλά με διαφορά αρκετών μηνών. Το 48χρονο διάλεξε επίσης μίντι μήκος και εμπλούτισε το styling με περισσότερο bling προσθέτοντας μεταλλικά βραχιόλια στο χέρι. Αν και είμαστε πάντα με την κυρία που φοράει πρώτη μία δημιουργία, ίσως προτιμούμε τα πέδιλα της καλλονής Elle που δίνουν μία πιο ενδιαφέρουσα αισθητική στο όλο σύνολο.


Εσείς, ποιο από τα δύο διάσημα κορίτσια προτιμάτε;