Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει αυτό το πετρόλ φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει αυτό το πετρόλ φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

Θηλυκό σχέδιο και ultra stylish χρώμα, σε ένα κομμάτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τη χθεσινή της εμφάνιση στην καθημερινή εκπομπή «Eυτυχείτε», μας έδειξε ποιο είναι με διαφορά το πιο stylish χρώμα του φετινού φθινοπώρου... και αυτό είναι το πετρόλ. Αυτή η απόχρωση του συνδυασμού «γαλάζιο με πράσινο» κολακεύει και τις ξανθές και τις μελαχρινές και αναδεικνύει τα casual αλλά και τα πιο επίσημα looks.

H παρουσιάστρια επέλεξε ένα wrap, midi, πετρόλ φόρεμα με balloon μανίκια από την εταιρία Mind Matter και το συνδύασε με ένα ζευγάρι nude πέδιλα Casadei. To συγκεκριμένο στυλ φορέματος όμως, τόσο εξαιτίας του θηλυκού του σχεδίου όσο και εξαιτίας του statement χρώματός του μπορεί να φορεθεί και με biker boots (ακόμα και λευκά sneakers) το πρωί, αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες το βράδυ… έτσι δηλαδή όπως το φόρεσε η Κατερίνα.

Επίσης αυτή η απόχρωση ρούχων συνδυάζεται ιδανικά με neutral και χρυσά αξεσουάρ. Τα μαύρα παπούτσια ή ζώνη θα δημιουργούσαν ένα πιο «σκληρό» οπτικά αποτέλεσμα, οπότε καλό είναι να τα αποφεύγουμε.
Μία πολύ fashionable πρόταση για εσένα που σου αρέσουν τα ψυχρά χρώματα στο ντύσιμό σου αλλά δεν θες πάλι να φορέσεις πράσινο και μπλε. Το πετρόλ είναι αδιαμφησβήτητα η πιο hot (μεταφορικά!) απόχρωση της σεζόν!
Δες επίσης: Tα πρώτα πανωφόρια της σεζόν, σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους, έχουν μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον