Tα πρώτα πανωφόρια της σεζόν, σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους, έχουν μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα πρώτα πανωφόρια της σεζόν, σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους, έχουν μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αντιστρόφως ανάλογη με την προσμονή μας να φορέσουμε επιτέλους παλτό και jackets.

Για να μιλήσουμε με ορολογία που θα χρησιμοποιούσε ένας newcaster, η «καρδιά της μόδας αυτή τη στιγμή χτυπάει στη Νέα Υόρκη». Από την οροφή των Spring Studios στο νούμερο 50 της Varick Street, οι πιο γνωστοί Οίκοι Μόδας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δείχνουν τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού για το 2021 και προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτήν τη «δύσκολη» περίοδο με αισιοδοξία και οπτιμισμό.

Εμείς ισορροπώντας ανάμεσα στα trends που «δημιουργούνται» τώρα σε αυτές τις virtual Fashion Weeks στην Covid-10 εποχή αλλά και σε αυτά που είδαμε πέρυσι τον Φεβρουάριου (εδώ στο Queen.gr από «πολύ κοντά»), δεν είμαστε πολύ σίγουρες αν θέλουμε να ονειρευτούμε floral φορέματα για το επόμενο καλοκαίρι ή αν προτιμάμε να στρέψουμε το βλέμμα μας στα coat trends αυτού του χειμώνα.

Και επειδή η μέση οδός είναι πάντα και η ασφαλέστερη, είπαμε να ασχοληθούμε αρχικά με τα πιο ελαφριά είδη πανωφοριών και να σου τα παρουσιάσουμε στην παρακάτω gallery. Γιατί αυτήν ακριβώς τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε focus μόνο σε ένα είδος και στυλ ρούχων (μεταβατική περίοδος, τα έχουμε γράψει αυτά) αλλά επιλέγουμε συνειδητά να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο μέλλον και το μέλλον της μόδας κρίνεται τον φετινό χειμώνα #diplis.

Από τις τελευταίες συλλογές προ πανδημίας και πριν οι όροι «άνεση» και «στυλ μέσα στο σπίτι» αποκτήσουν άλλο νόημα, κρατάμε τα coat trends που θα φοράμε φέτος και στρέφουμε το βλέμμα μας μπροστά. Καλό χειμώνα!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φθινοπωρινά φορέματα για να ξεκινήσουμε με στυλ τη νέα σεζόν