Το pregnancy style της Emma Roberts βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο trend

Το pregnancy style της Emma Roberts βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο trend

Ιδιαίτερα στυλάτα τα maternity looks της ηθοποιού μέχρι σήμερα.

Στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστό ότι η Emma Roberts είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ότι ο πατέρας είναι ο συνάδελφός της, Garrett Hedlund, με τον οποίο έκανε σχέση εν μέσω καραντίνας. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από το American Horror Story, είχε δεσμούς φιλίας εδώ και χρόνια με τον Hedlund, αλλά μάλλον φαίνεται ότι τον Μάρτιο και εν μέσω lockdown οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, τόσο που αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Η Emma Roberts- από τη μέρα που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της- έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες δείχνοντάς μας με ποια ρούχα νιώθει άνετα σε αυτήν την τόσο γλυκιά φάση της ζωής της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το pregnancy style της Emma αποτελείται κυρίως από ανάλαφρα, midi και maxi φορέματα σε διαφορετικά μοτίβα. Η ηθοποιός δεν προτιμά τις στενές γραμμές, αλλά επιλέγει loose φορέματα σε floral, καρό και διακριτικό ή πιο bold polka dot print σε έντονα χρώματα, αλλά και στο κλασικό λευκό.

Το κοινό χαρακτηριστικό των μέχρι τώρα εμφανίσεών της, μάλιστα, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε τους καλοκαιρινούς μήνες και που θα επικρατήσει και τον ερχόμενο χειμώνα: τα puff sleeves (aka μανίκια με όγκο). Και κάπως έτσι, η Emma Roberts μάς δείχνει ότι μια γυναίκα μπορεί να εντάξει στα maternity looks της τις τάσεις της κάθε σεζόν και να κάνει τις εμφανίσεις της να αποκτήσουν μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον.

Διάβασε ακόμα: Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits