Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το loose παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το loose παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Και μπορεί να συνδυαστεί για πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έχει υπέροχο σώμα, το οποίο της επιτρέπει να φορά τα πάντα, όμως οι ενδυματολογικές της επιλογές αποδεικνύουν ότι δε στέκεται μόνο σε αυτήν την λεπτομέρεια. Δε φοράει μόνο mini ή skinny γραμμές για να αναδείξει τις αναλογίες της ή crop tops, που αποκαλύπτουν τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

Η γνωστή ηθοποιός αγαπά εξίσου τις loose και ανάλαφρες γραμμές επιλέγοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις εμφανίσεις της maxi, αέρινες φούστες, αλλά και ψηλόμεσες παντελόνες, είτε μονόχρωμες, είτε σε εμπριμέ εκδοχή.

Και ακριβώς αυτήν τη στυλιστική της προτίμηση είδαμε στο τελευταίο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το loose παντελόνι που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε cinnamon απόχρωση, το οποίο δεν μαρκάρει τη γυναικεία περιφέρεια (εκεί, δηλαδή, όπου οι περισσότερες μεσογειακές γυναίκες έχουμε καμπύλες) και ακριβώς για αυτό κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Η Αθηνά συνδύασε το loose παντελόνι της με εμπριμέ V neckline top και cowboy boots στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι δημιουργώντας το απόλυτο casual chic σύνολο, που μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι το after work drink ή τη βόλτα για shopping. Αν κι εσύ θέλεις να φορέσεις ένα τέτοιο παντελόνι, μπορείς να το συνδυάσεις με κορμάκι για βραδινές εμφανίσεις ή με πουκάμισο και blazer για ένα super stylish office look. Ή γιατί όχι; Όπως ακριβώς το φόρεσε και η Αθηνά.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα φροντίσεις τις τσάντες σου για να δείχνουν πάντα σαν καινούριες;