Η Βίκυ Καγιά φόρεσε κοστούμι στην πιο κομψή & φθινοπωρινή απόχρωση

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε κοστούμι στην πιο κομψή & φθινοπωρινή απόχρωση

Η fashion expert μάς εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά.

Η Βίκυ Καγιά είναι style guru και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Η «θητεία» της στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και οι καμπάνιες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει στην καριέρα της ως μοντέλο της έχουν εμφυσήσει το ταλέντο να φορά το σωστό σύνολο στη σωστή εποχή και στιγμή.

Και αυτό ακριβώς συνέβη πριν λίγες ημέρες όταν η Βίκυ πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα ultra stylish κοστούμι σε μια απόχρωση που είναι ιδανική για το φθινόπωρο. Όχι, η Βίκυ δεν επέλεξε ένα μαύρο ή λευκό κοστούμι, αλλά ένα power suit σε mint green απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CFSC8rGB6-y

Το look της επιμελήθηκε η στυλίστριά της, Δέσποινα Καλογεράκη, για τις ανάγκες της εκπομπής «Shopping Star», ενώ το κοστούμι είναι από τη σειρά Victoria της Victoria Beckham. Η Βίκυ ολοκλήρωσε το look με λευκό, ριγέ πουκάμισο και πέδιλα με χοντρό τακούνι σε σκούρα καφέ απόχρωση, Migato.

Το κοστούμι της Βίκυς έχει το τέλειο χρώμα για τη μεταβατική εποχή που διανύουμε. Γιατί σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να αποσύρουμε από τις καθημερινές μας εμφανίσεις τις πολύ έντονες, καλοκαιρινές αποχρώσεις, όμως ακόμα δε θέλουμε να «βουτήξουμε» απότομα στα μαύρα και καφέ σύνολα του χειμώνα. Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να μπεις στον χειμώνα με αργά και σταθερά βήματα, δεν έχεις παρά να εντάξεις στα καθημερινά looks σου τις παστέλ αποχρώσεις. Και γιατί όχι; Να ξεφύγεις από την safe λύση του μαύρου κοστουμιού επιλέγοντας ένα suit με χρώμα!

Διάβασε ακόμα: Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix «ζωντανεύει» στην απόλυτη capsule collection