Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix «ζωντανεύει» στην απόλυτη capsule collection

Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix «ζωντανεύει» στην απόλυτη capsule collection

Η νέα συλλογή του brand Tezenis είναι εμπνευσμένη από τη σειρά La Casa De Papel.

Η «τέλεια ληστεία» (aka Casa De Papel), η ισπανική σειρά-φαινόμενο του Netflix, που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο, «ζωντανεύει» μέσα από τη νέα capsule collection του brand Tezenis.

Εσώρουχα, T-shirts και πιτζάμες σχεδιάστηκαν για να σου προσφέρουν συναρπαστικά βράδια παρακολουθώντας τηλεόραση με συντροφιά την αγαπημένη σου σειρά.

tezenis syllogi

Η νέα capsule collection αποτελείται από ρούχα με μια πολύπλευρη προσωπικότητα, που φοριούνται και μέσα και έξω από το σπίτι, ενώ ενσαρκώνουν ιδανικά την αντισυμβατική, αλλά και pop-inspired ψυχή του brand.

Οι διάσημοι χαρακτήρες της σειράς του Netflix- ανάμεσά τους οι Tokyo, Mosca, Berlino, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki και Oslo- απεικονίζονται με graphics στο πίσω μέρος των φούτερ της συλλογής. Φυσικά, και η iconic, γνωστή σε όλους μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί εμφανίζεται σε T-shirts και πιτζάμες.

tezenis capsule syllogi 1

Τα γυναικεία lingerie είναι most wanted, άνετα με μία cool αισθητική, ενώ διαθέτουν πολύπλευρη προσωπικότητα και είναι διακοσμημένα με το logo της σειράς.

lingerie tezenis 1

Και τα αντρικά εσώρουχα, όμως, δεν υστερούν σε coolness, άνεση και στυλ με ένα fun print με τη μάσκα του Νταλί να τα καλύπτει από άκρη σ’ άκρη.

tezenis antrika 1

Νεανική και φρέσκια, αυτή η capsule collection είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα φθινόπωρο γεμάτο στυλ, δράση και άνεση μέσα ή έξω από το σπίτι. Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα και online.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός Αγοράς: 10+1 φούτερ για να υποδεχθείς με cozy διάθεση το φθινόπωρο