Η Natalia Vodianova παντρεύτηκε φορώντας το πιο ονειρεμένο wedding dress

Η Natalia Vodianova παντρεύτηκε φορώντας το πιο ονειρεμένο wedding dress

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς στο δημαρχείο, ρίξε μια ματιά στο γαμήλιο φόρεμα του μοντέλου.

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν τη Δευτέρα στο Παρίσι η Natalia Vodianova και ο Γάλλος επιχειρηματίας, Antoine Arnault. Ο γάμος του ζευγαριού, το οποίο μετρά εννέα χρόνια κοινής πορείας και δύο πανέμορφους γιους, είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδιά τους και τελικά οι δυο τους είπαν το μεγάλο «ναι» χθες σε μια υπέροχη τελετή σε δημαρχείο του Παρισιού.

Το ευτυχές γεγονός δημοσιοποίησε η ίδια η Natalia Vodianova μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο και μια φωτογραφία από τη στιγμή που οι δυο τους βγαίνουν από την πόρτα του δημαρχείου, παντρεμένοι πια. Τα χαμόγελα στα χείλη τους και η χαρά τους ξεχειλίζει, όπως θα δεις παρακάτω. Εκτός, όμως, από την ευτυχία στα πρόσωπά τους, εμείς παρατηρήσαμε και το ονειρεμένο φόρεμα που φόρεσε το διάσημο μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CFZzsOND0mk

Η Vodianova επέλεξε ένα κρεμ, midi φόρεμα Ulyana Sergeenko Couture από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021, το οποίο είχε γιακά, έντονους ώμους, ζώνη και ruffle details στη μέση. Η λεπτομέρεια από κέντημα στο στέρνο ήταν η μοναδική που έδωσε λίγο χρώμα στο σύνολο, το οποίο η νύφη ολοκλήρωσε με λευκές γόβες.

Αν κι εσύ προετοιμάζεις τον γάμο σου σε δημαρχείο αυτό το διάστημα, το φόρεμα της Natalia Vodianova είναι μια ultra chic πρόταση για αυτήν την υπέροχη μέρα στη ζωή σου. Δεν έχει καμία υπερβολή για τον χώρο ενός δημαρχείου, είναι όμως και τόσο επίσημο και στυλάτο όσο ακριβώς χρειάζεται να είναι και η εμφάνισή σου την ημέρα του γάμου.

Διάβασε ακόμα: Print on print: 5 tips για να δημιουργείς chic looks με διαφορετικά μοτίβα