Η Katie Holmes συνδύασε με επιτυχία δύο αταίριαστα κομμάτια

Η Katie Holmes συνδύασε με επιτυχία δύο αταίριαστα κομμάτια

Δημιούργησε το ιδανικό σύνολο για τις #workfromhome εμφανίσεις σου!

Η Katie Holmes έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι style icon. Ποιος θα ξεχάσει την εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης με πλεκτά, matchy-matchy bra και ζακέτα (cardigan), εισάγοντας για πρώτη φορά στα λεξικά της μόδας τον όρο bradigan;

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ηθοποιός δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις τάσεις της μόδας. Υιοθετεί trends και τα προσαρμόζει στη δική της αντίληψη και αισθητική, κάνοντας παράλληλα fashion statement στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου. Να, όπως ακριβώς έκανε και πριν λίγες μέρες περπατώντας με τον νέο της σύντροφο και σεφ, Emilio Vitolo.

https://www.instagram.com/p/CFdU9wqh8Kc

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Χολιγουντιανή ηθοποιός συνδύασε δύο αταίριαστα- εκ πρώτης όψεως- κομμάτια δημιουργώντας ένα business cool outfit. Ειδικότερα, η Katie Holmes επέλεξε να κυκλοφορήσει στη Νέα Υόρκη φορώντας την baggy φόρμα της με T-shirt και sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το look της με αυστηρό, office style blazer.

Και κάπως έτσι η ηθοποιός μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για τα zoom calls που ακόμη -για πολλές από εμάς- συνεχίζονται. Γιατί τι επιζητάς από ένα #workfromhome outfit; Να συνδυάζει την άνεση της φόρμας με τον καθωσπρεπισμό του σακακιού, για τις περιπτώσεις που θα πρέπει να πατήσεις το on στην κάμερα του υπολογιστή σου.

Διάβασε ακόμα: 10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο