Με μία νέα εμφάνιση η Kate Middleton στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας

Μαρία Ροδίτη
Με μία νέα εμφάνιση η Kate Middleton στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας

Και παράλληλα κάνει το απόλυτο transitional dressing.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά συναντήθηκαν με τον Βρετανό τηλεπαρουσιαστή και φυσικό ιστορικό, David Attenborough, στους κήπους του Παλατιού όπου και παρακολούθησαν όλοι μαζί το ντοκιμαντέρ David Attenborough: A Life On Our Planet.

Το θέμα της συνάντησης αυτής – σύμφωνα με το επίσημο Instagram account του βασιλικού ζευγαριού- είχε ως βασικό πυρήνα το τι μπορούν και οι δυο πλευρές να κάνουν, ώστε να προστατεύσουν τον φυσικό κόσμο. Και εκτός από την προβολή του ντοκιμαντέρ που πραγματοποιήθηκε και τη συζήτηση που επακολούθησε, η Kate Middleton φρόντισε και με την επιλογή του outfit της να περάσει αυτό το μήνυμα, μιας και το φόρεμα της- εκτός από ιδανικό για αυτήν τη μεταβατική εποχή- είχε ένα… sustainable twist.

https://www.instagram.com/p/CFnWkVDFKbN

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, η Kate Middleton επέλεξε ένα midi denim shirt dress με ζώνη στη μέση και μανίκι τριών τετάρτων, ενώ ολοκλήρωσε το look με nude γόβες. Το φόρεμά της ανήκει στο brand Gabriela Hearst, όμως αυτό που το κάνει ξεχωριστό και ταιριαστό με την περίσταση δεν είναι μόνο η κομψότητά του, αλλά και το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο denim.

Έτσι, λοιπόν, η Δούκισσα του Cambridge απογείωσε το transitional dressing φορώντας ένα φόρεμα κατάλληλο για την εποχή, που άλλοτε έχει δροσιά και άλλοτε καλά κρατεί η ζέστη. Παράλληλα, όμως, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το σεβασμό και την προστασία απέναντι στον πλανήτη ακόμα και μέσα από την ενδυματολογική της επιλογή.

Διάβασε ακόμα: It’s official! Η Chiara Ferragni λανσάρει την πρώτη της συλλογή με τσάντες