H Kate Middleton φόρεσε το ψηλόμεσο, σατέν παντελόνι που μπορείς να πάρεις και εσύ

H Kate Middleton φόρεσε το ψηλόμεσο, σατέν παντελόνι που μπορείς να πάρεις και εσύ

Κοστίζει 40 Ευρώ και είναι κομμάτι-κλειδί για όλα τα καθημερινά σου σύνολα.

Χθες το πρωί η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, επισκέφθηκε μία ομάδα προσκόπων στο Λονδίνο, συζήτησε μαζί τους και έψησε ζαχαρωτά στη φωτιά, σαν γνήσια πρώην προσκοπίνα.
Όλα αυτά τα έκανε, όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, φορώντας ένα casual preppy σύνολο που αποτελούνταν από ένα γαλάζιο πουκάμισο, ένα αμάνικο αδιάβροχο jacket Really Wild, ένα ζευγάρι ορειβατικά μποτάκια από τη σειρά See by Chloe και ένα σατέν ψηλόμεσο παντελόνι Massimo Dutti που μπορείς να βρεις εδώ και κοστίζει 39.95 Ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CFuQvqkFfdG

Το μαντήλι που φοράει στον λαιμό της είναι ενδεικτικό της στολής των προσκόπων, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ εναρμονισμένο με το υπόλοιπο look της. To οικονομικό παντελόνι της Kate αποτελεί κομμάτι-κλειδί για τα looks σου όλες τις εποχές του χρόνου. Το φοράς το καλοκαίρι με ένα marcel φανελάκι, τον χειμώνα με ένα κομψό ζιβάγκο, το φθινόπωρο με ένα πουκάμισο ακριβώς όπως το έβαλε η Middleton και την άνοιξη με ένα κορμάκι και kimono από πάνω.

Ακόμα μία κομψή, ενδυματολογική πρόταση από τη Δούκισσα του Cambridge που θα ολοκληρώσει την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά. Το στυλ άλλωστε δεν είναι θέμα χρημάτων, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Δες επίσης: S/S 2021: O Dior μας συστήνει το «νέο είδος ζωής» μέσα από ρούχα με σαφή σχεδιαστικό προσανατολισμό