Η Emily Ratajkowski φόρεσε το κοστούμι με τον πιο κομψό & άνετο τρόπο

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το κοστούμι με τον πιο κομψό & άνετο τρόπο

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση του μοντέλου!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Emily Ratajkowski είναι ένα κορίτσι των άκρων όσον αφορά τις στυλιστικές της επιλογές. Μπορεί με μια πρώτη σκέψη να την έχεις συνδέσει αυστηρά και μόνο με super mini, στενά φορέματα να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης πηγαίνοντας βόλτα το αγαπημένο της κατοικίδιο, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά της.

Εκτός, λοιπόν, από τα πολύ στενά και αποκαλυπτικά ρούχα, η Emily λατρεύει και τις oversized γραμμές. Την έχουμε δει αρκετές φορές -κυρίως τους χειμερινούς μήνες- να φορά πολύ φαρδιά παλτό και baggy jeans με τέτοιο τρόπο που τα κάνει να δείχνουν άκρως θηλυκά. Και κάτι παρόμοιο έκανε με την τελευταία στυλιστική της επιλογή. Θα σου εξηγήσουμε…

Το διάσημο μοντέλο εθεάθη πριν λίγες μέρες να περπατά στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου μαζί με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, και το σκυλάκι τους, φορώντας ένα ultra stylish κοστούμι σε φαρδιά γραμμή. Το κοστούμι ήταν σε σκούρα γκρι απόχρωση, ενώ η λεπτομέρεια από την εποχή των 80’s που έκανε τη διαφορά ήταν οι τονισμένοι με βάτες ώμοι του blazer.

https://www.instagram.com/p/CFpXZLuBjiR

Η Emily, όπως βλέπεις, φόρεσε μέσα από το σακάκι ένα καφέ bralette δίνοντας sexy vibes στο κατά τ’ άλλα αυστηρό look, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι sneakers σε κοντινή απόχρωση με το κοστούμι. Το fashionable twist ήταν τα σηκωμένα και γυρισμένα μανίκια του blazer. Γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και η Emily Ratajkowski το ξέρει και το εφαρμόζει αυτό!

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)