Η Meghan Markle φόρεσε το ιδανικό top για τους φθινοπωρινούς μήνες

Μαρία Ροδίτη
Η Meghan Markle φόρεσε το ιδανικό top για τους φθινοπωρινούς μήνες

Απογειώνοντας παράλληλα το tonal dressing trend!

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle ξεχώρισε με τις στυλιστικές της επιλογές. Κάποιες φορές γινόταν συζήτηση γύρω από το όνομά της για τα κομψά σύνολά της, ενώ άλλες για το ότι «έσπαγε» το dress code που επέβαλε σε πολλές περιστάσεις το Παλάτι.

Τώρα, λοιπόν, με την απαλλαγή από τα βασιλικά της καθήκοντα και τη νέα της ζωή στην Αμερική έχει το ελεύθερο να συνεχίσει να δημιουργεί στυλάτα looks και να μην την περιορίζει απολύτως τίποτα. Και ακριβώς αυτό έκανε στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της Harry.

Η Meghan Markle και ο Harry εμφανίστηκαν με ζωντανή σύνδεση σε τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής για να μιλήσουν για την καμπάνια που ετοιμάζουν με σκοπό να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό στη Βρετανία, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στη ζωή τους με τον μικρό Archie. Για αυτήν την εμφάνιση η Meghan Markle επέλεξε το tonal dressing trend στις αποχρώσεις του ταμπά, συνδυάζοντας δερμάτινο παντελόνι (για δεύτερη φορά) με το απόλυτο, φθινοπωρινό top.

Πρόκειται για μια κομψή μπλούζα με cut-out στη δεξιά πλευρά του στέρνου (κάτι που δύσκολα θα φορούσε στο Παλάτι, βάσει των κανόνων), που κολακεύει και αναδεικνύει μοναδικά το μπούστο. Είναι η ιδανική λύση για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες που η ζέστη δεν έχει φύγει εντελώς, αλλά η δροσιά έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της, ενώ συνδυάζεται με πολλά items, από loose, ψηλόμεσο denim παντελόνι, μέχρι midi ή mini φούστα και βερμούδα. Και η απόχρωσή του, όμως, είναι ιδανική μιας και κολακεύει τόσο τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες όσο και τις ανοιχτόχρωμες. Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν ανάμεσα σε T-shirts ή λεπτά μακρυμάνικα tops για αυτήν την εποχή, μάλλον τώρα η Meghan σού έδωσε τη λύση! Και πρέπει να την ευχαριστήσεις για αυτό. Thank you, Meghan!



Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)