Έξι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε ό,τι θα θέλαμε να φορούσαμε και εμείς φέτος

Έξι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε ό,τι θα θέλαμε να φορούσαμε και εμείς φέτος

Η πανέμορφη ηθοποιός παραδίδει μαθήματα στυλ.

Είναι γεγονός πως το φθινόπωρο είναι μια «δύσκολη» -στυλιστικά- εποχή. Εκεί που ακόμα καλά κρατά η ζέστη, ξαφνικά εμφανίζεται μια βροχή ή πέφτει απότομα η θερμοκρασία και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Να βάλουμε μπουφάν και μπότες; Να φορέσουμε μακρύ ή κοντό μανίκι; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα στυλ προκύπτουν αυτήν την εποχή.

Φαίνεται, όμως, ότι η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει τη «χρυσή τομή» όσον αφορά το ντύσιμο τους φθινοπωρινούς μήνες. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, έχει φορέσει υπέροχα ρούχα, απόλυτα ταιριαστά με τον καιρό, και μας τα έχει δείξει στο Instagram account της.

Αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, η Αθηνά έχει αγαπήσει τις loose γραμμές και κυρίως τα εμπριμέ, boho μοτίβα, χωρίς όμως να αποκλείει τις μονοχρωμίες. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η ηθοποιός επιλέγει για τις καθημερινές της εμφανίσεις ολόσωμες φόρμες, κοστούμια και αέρινα φορέματα, τα οποία συνδυάζει άλλοτε με ankle boots και άλλοτε με sneakers.

Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα ήσουν κάπως μπερδεμένη με το τι μπορείς να φοράς στη δουλειά σου, στις βόλτες ή στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου αυτήν την εποχή, η Αθηνά Οικονομάκου σού δίνει τις πιο κομψές λύσεις. Δε χρειάζεσαι πολλά! Βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και λίγη φαντασία!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το φθινοπωρινό trend θα κάνει πιο παιχνιδιάρικο το στυλ σου