H Αθηνά Οικονομάκου είναι ο λόγος για να αγαπήσεις τα floral ρούχα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Αθηνά Οικονομάκου είναι ο λόγος για να αγαπήσεις τα floral ρούχα

Oι εμφανίσεις της το επιβεβαιώνουν και μας κάνουν να αγαπάμε λίγο περισσότερο αυτό το ρομαντικό trend.

Η Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια έχει μοιραστεί ανάμεσα στις δύο μεγάλες της αγάπες: την υποκριτική και την μόδα. Η όμορφη ηθοποιός δραστηροποιείται ενεργά στο χώρο αφού έχει τη δική της εταιρία κοσμημάτων και αξεσουάρ. Παράλληλα θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές, εγχώριες fashion influencers, με το λογαριασμό της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Οι εμφανίσεις της συχνά αποτελούν πηγή έμπνευσης ενώ σήμερα η Αθηνά έχει δημιουργήσει το δικό της fashion brand σε συνεργασία με την πολύ καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ρούχα που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Το boho στοιχείο επικρατεί στην αέρινη, ανάλαφρη συλλογή του «Project Soma», που όπως φαίνεται η Αθηνά υποστηρίζει καλύτερα από την καθεμία.

https://www.instagram.com/p/CFZVvm0Hriy

Κοιτώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει η αγαπημένη ηθοποιός- σχεδιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό, κάναμε μια σημαντική διαπίστωση. Aπό το καλοκαίρι και μετά, σχεδόν όλα της της look, περιέχουν ρούχα σε φλοράλ μοτίβο. Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις 5+1 φωτογραφίες της Αθηνάς για να πειστείς πως τα φλοράλ items πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου.

Δες επίσης: 5 τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν S/S 21 που μπορούμε να φορέσουμε & τώρα