Το νέο σακάκι της Kendall Jenner είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν την εποχή

Sabine Camhi
Το νέο σακάκι της Kendall Jenner είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν την εποχή

Και είναι και πάρα πολύ οικονομική επιλογή.

Όσον αφορά στη χειμερινή μόδα, είναι πολύ εύκολο να εξοπλίσεις την γκαρνταρόμπα σου με σκούρα χρώματα. Αν νιώσεις πως χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, τι καλύτερο από το να στρέψεις την προσοχή σου στην τελευταία εμφάνιση της Kendall Jenner;

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε σε εστιατόριο στο Μαλιμπού με την Caitlyn Jenner, και φορούσε ένα μάλλινο σακάκι σε κρεμ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό cropped T-shirt και δερμάτινο άσπρο παντελόνι. Το τζάκετ από τα Mango είναι τέλειο για την εποχή, αφού δεν είναι υπερβολικά χοντρό, και έχει τσέπες που το κατατάσσουν στα shackets (shirt + jacket), κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και σακάκι.



Το shacket (shirt + jacket) είναι το ιδανικό πανωφόρι για τη μετάβαση στο φθινόπωρο. Έχει μπει στις ντουλάπες των top influencers και εσύ μπορείς να το βρεις σε όλα τα high street καταστήματα σε αρκετές εκδοχές για κάθε στυλ και budget. Μπορείς να το φορέσεις σαν blazer, όπως η Kendall, πάνω από μακό μπλουζάκια. Άλλα μοντέλα που έδειξαν το δικό τους shacket είναι η Rosie Huntington-Whiteley, με ένα balloon style shacket στην απόχρωση της άμμου πάνω από άσπρο μπλουζάκι και τζιν, και η Bella Hadid που επέλεξε να το φορέσει με μια μπαντάνα και χρυσούς κρίκους, μόνο.

https://www.instagram.com/p/B-cxqViAwKg

Το συγκεκριμένο κομμάτι, που φορούσε το διάσημο style icon, δείχνει cool, απόλυτα ''επίκαιρο'' αλλά και διαχρονικό. Κέρδισε αμέσως την προσοχή μας αφού το απογείωσε και με τα μαύρα cowboy μποτάκια της. Το κομμάτι εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στην τιμή των 79,99 ευρώ και μπορείς να το ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου κάνοντας κλικ εδώ.

Δες επίσης: Με αυτά τα styling tips θα είσαι πάντα καλοντυμένη όταν έχεις meeting μέσω του Zoom