Πώς φοράνε οι Ελληνίδες celebrities το πιο διαχρονικό fashion trend

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς φοράνε οι Ελληνίδες celebrities το πιο διαχρονικό fashion trend

Το total denim look έχει φέτος την τιμητική του.

Το τζιν είναι με διαφορά η πιο κλασική, διαχρονική και αγαπημένη επιλογή των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσεις και αποτελεί key-item της γκαρνταρόμπας μας χειμώνα-καλοκαίρι. Άλλωστε η συγκεκριμένη ύφανση ταιριάζει εξίσου καλά σε όλες και τονίζει τα δυνατά μας σημεία.

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να συνδυάζεις τα denim παντελόνια και πουκάμισα με τα μονόχρωμα ρούχα σου, όμως αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Το denim on denim ή total denim look είναι μια από τις πιο cool τάσεις μόδας η οποία έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/B3e70B9hw69

Άλλωστε έχουμε δει πως πολλοί από τους μεγάλους Οίκους Μόδας ποντάρουν στο τζιν και δημιουργούν κομψά σύνολα που αποτελούν πρόταση. Μπορείς να υιοθετήσεις το trend επιλέγοντας flared παντελόνι με τζιν πουκάμισο ή jacket. Αν πάλι θέλεις να ξεχωρίσεις, οι denim ολόσωμες φόρμες θα σε μεταμορφώσουν σε βασίλισσα του street style.

Οι Ελληνίδες celebrities και οι στυλίστες τους, γνωρίζουν καλά το παιχνίδι της μόδας και έχουν ήδη φορέσει την τάση, η καθεμιά με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Στην gallery που ακολουθεί θα τις δεις όλες για να διαλέξεις ποια το υποστήριξε καλύτερα.

Δες επίσης: Στα 'ΑLE o φετινός χειμώνας προμηνύεται πολύ κομψός και άκρως κινηματογραφικός