Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι και σήμερα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι και σήμερα

Το 29χρονο topmodel θεωρείται από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως.

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz και όχι άδικα. Η μελαχρινή καλλονή, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, σε ηλικία μόλις 29 ετών. Μετρά πολλά εξώφυλλα και καμπάνιες στο ενεργητικό της, ενώ κάθε της post στο Instagram γίνεται άμεσα talk of the town.

Το πρόσωπό της σε σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές αναλογίες της, την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων, λαμπερών και θελκτικών γυναικών. Ωστόσο εκείνη έχει μάτια μόνο για τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο είναι καλύτερα από ποτέ. Το topmodel ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές έπεσαν σαν βροχή.

Kάθε εμφάνιση της Ratajkowski μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας αφού φημίζεται για τις κομψές και ταυτόχρονα σέξι ενδυματολογικές της επιλογές. Είτε βρίσκεται σε κάποιο επίσημο event, είτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Emily ξέρει καλά πώς να κερδίσει όλα τα βλέμματα με το ντύσιμο και τον αέρα της.

Δες επίσης: H Alexa Chung φόρεσε το κλασσικό μάλλινο ζακετάκι με τον πιο στιλάτο τρόπο

Στην gallery που ακολουθεί ξεχωρίσαμε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της Emily μέχρι και σήμερα για να πάρεις έμπνευση από τα look του αγαπημένου μας μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CG0nQulM_sp