Total leather look: Πώς φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities την πιο hot τάση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Total leather look: Πώς φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities την πιο hot τάση

Το trend που θα κυριαρχήσει για ακόμη μια σεζόν.

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του φετινού φθινοπώρου αν και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες δεν βοηθούν πολύ ώστε να το συνειδητοποιήσουμε. Οι περισσότερες είμαστε σε αναζήτηση των ρούχων και φυσικά των τάσεων που πρέπει να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας αυτή τη σεζόν, για να ντυθούμε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Κοιτώντας φωτογραφικό υλικό από τις κολεξιόν και τα show των μεγάλων Οίκων, διαπιστώσαμε πως τα δερμάτινα items έχουν φέτος την τιμητική τους. Το leather look άλλωστε μας είναι γνώριμο αφού έχει αγαπηθεί πολύ από την πλειοψηφία των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Ταιριάζει σε όλες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια σέξι και ροκ διάθεση.

Στην αγορά θα βρεις πολλά δερμάτινα φορέματα, κολάν, παντελόνια, τοπ και ολόσωμες φόρμες που αν συνδυάσεις σωστά, θα συνθέσεις όμορφα σύνολα. Οι Ελληνίδες celebrities φροντίζουν να ενημερώνονται και να ακολουθούν πρώτες όλα τα κυρίαρχα trends, δίνοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες και έμπνευση.

Με μια γρήγορη ματιά στον κόσμο του Instagram, είδαμε πως δεν είναι λίγες οι επώνυμες που υιοθέτησαν το total leather look με μεγάλη επιτυχία. Στην gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις αγαπημένες μας celebs που αποθέωσαν το δερμάτινο ντύσιμο για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

Δες επίσης: Το αντίο της Vogue στην Suzy Menkes, έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας

https://www.instagram.com/p/CGDGdUrpHFC