Η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπά τα ζιβάγκο και τα φοράει με τρόπο που μας κολακεύουν όλες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπά τα ζιβάγκο και τα φοράει με τρόπο που μας κολακεύουν όλες

Η όμορφη ηθοποιός επιλέγει συχνά το turtleneck trend για τις εμφανίσεις της.

Καλεσμένη του Γιώργου Πυρπασόπουλου βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή «Συν Γυναιξί», που προβάλλεται στην ΕΡΤ2. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνια για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει δύσκολες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας της.

Το Bond Girl της ταινίας "Skyfall", φημίζεται για το απαράμιλλο στυλ και τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και όχι τυχαία. Η Τόνια έχει δουλέψει στο παρελθόν ως μοντέλο οπότε γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας καθώς και τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

Η μελαχρινή ηθοποιός, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ενώ εργάζεται και ως fashion influencer. Με μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει η ίδια αναρτήσει στο Instagram, εντοπίσαμε την αγαπημένη της τάση. Αναφερόμαστε στα ζιβάγκο ή αλλιώς turtleneck, τα οποία η Τόνια εξακολουθεί να επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βάλεις τα ζιβάγκο στη ζωή σου αφού είναι μαλακά, άνετα και μας προφυλάσσουν από το κρύο. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να σου χαρίσουν υπέροχα σύνολα και συνδυασμούς. Φόρεσέ τα με τζιν, δερμάτινα παντελόνια ή φούστες για να κερδίσεις όλα τα βλέμματα με το άψογο στυλ σου.

Δες επίσης: 3 στυλ παπουτσιών που θα είναι σαν να φοράς slippers όλη μέρα

https://www.instagram.com/p/B8Qp7YYBrCN

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες της Τόνιας Σωτηροπούλου με το συγκεκριμένο fashion trend.