Οι μπότες που αγαπούν τα top models μας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι μπότες που αγαπούν τα top models μας δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα

Το στυλ παπουτσιών που μας δίχασε.

Οδεύοντας προς το τέλος του φετινού φθινοπώρου, είμαστε σε αναζήτηση όλων των cosy ρούχων και υποδημάτων που θα μας συντροφεύσουν αυτό τον χειμώνα. Το μίνι lockdown άλλωστε είναι ένας ακόμη λόγος για να επενδύσουμε στο πιο άνετο και casual ντύσιμο. Τα παπούτσια είναι από τις σημαντικότερες επενδύσεις αφού μπορούν να αναβαθμίσουν και να απογειώσουν τη συνολική σου εμφάνιση. Mην ξεχνάς πως η αείμνηστη Marilyn Monroe έλεγε: «Δώσε σε μια γυναίκα τα κατάλληλα παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο».

Τα τελευταία χρόνια οι fluffy μπότες κερδίζουν έδαφος στη fashion σκηνή και έχουν αγαπηθεί από αρκετές γυναίκες. Ήταν Αύγουστος όταν το διάσημο μοντέλο Joan Smalls εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι φούξια fluffy boots και έστρεψε τα φωτογραφικά φλας πάνω της. Η επιλογή της ήταν άκρως ακατάλληλη για την εποχή αφού τα συγκεκριμένα παπούτσια με γούνινη επένδυση, είναι ιδανικά για ημέρες με έντονο κρύο. Η μελαχρινή καλλονή δεν πτοήθηκε όμως αφού εμφανίστηκε ξανά λίγο αργότερα με τις συγκεκριμένες μπότες. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση είναι ο ατυχής συνδυασμός της. Η Smalls φόρεσε τζιν παντελόνι, φούξια μπλούζα, neon πράσινο jacket και ροζ fluffy boots, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/CGZ_wABgCU5

Δες επίσης: Ο Henri Matisse ήταν ο πιο επιδραστικός ζωγράφος στον χώρο της μόδας τον 20ο αιώνα

Ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι έχουμε δει αρκετά προσεγμένα looks με τα συγκεκριμένα παπούτσια. Η Emily Ratajkowski έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν ενώ η Jasmine Tooks φόρεσε πρόσφατα τις fluffy boots, αφήνοντάς μας με ανάμεικτα συναισθήματα. Εσύ άραγε θα επέλεγες το συγκεκριμένο παπούτσι;