Η Irina Shayk φόρεσε το πουλόβερ που όλες χρειαζόμαστε στην καραντίνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Irina Shayk φόρεσε το πουλόβερ που όλες χρειαζόμαστε στην καραντίνα

Μπορείς να το αποκτήσεις τώρα αλλά σίγουρα θα το φοράς και μετά τις 30 Νοεμβρίου.

irina shayk falconeri
katastima soho
shayk cotton

Το πανέμορφο μοντέλο, Irina Shayk, και μούσα του brand Falconeri, βρέθηκε την Πέμπτη στη Falconeri boutique στο Σόχο της Νέα Υόρκης, σε ένα online event τους καταστήματος. Μέσα από ένα διαδραστικό event απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών στο ig live του account της Falconeri. Και το έκανε φορώντας το must have πουλόβερ της σεζόν: το αγαπημένο της maxi Falconeri με λαιμόκοψη V από κασμίρι και μετάξι σε πορτοκαλί απόχρωση που συνδύασε με ένα δερμάτινο μαύρο σορτς, με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και ένα κασμιρένιο παλτό Falconeri.

Ο συνδυασμός εκλεκτών νημάτων και απαλών υφών χαρακτηρίζει αυτό το πουλόβερ με λαιμόκοψη V, από κασμίρι και μετάξι, που είναι απαλό και αγκαλιάζει το σώμα, για μια εκλεπτυσμένη θηλυκότητα. Οι ελαφρώς πεσμένοι ώμοι και τα φαρδιά του μανίκια, το κάνουν όσο cozy πρέπει για εμφανίσεις εκτός αλλά βασικά εντός σπιτιού και η oversized εφαρμογή του το κάνει πιο άνετο από οτιδήποτε άλλο.

Το look της Irina, όπως γράψαμε και παραπάνω, ολοκλήρωσε ένα εμβληματικό παλτό από cahsmere που συνδυάζει κλασικές γραμμές και προσοχή στη λεπτομέρεια με την αξία των πολύτιμων υλικών. Προσδίδει σύγχρονο και σοφιστικέ στυλ σε κάθε σύγχρονη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το παλτό αυτό είναι από ύφασμα κασμιριού με ιδιαίτερα κοψίματα που τονίζονται από εξωτερικές ραφές. Έχει ζώνη στη μέση, κρυφά κουμπιά, γιακά, μπροστινές τσέπες, το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο και έχει κανονική εφαρμογή.

Από τα ευκολοφόρετα και κομψά look της Shayk που έχουμε δει τελευταία! Πολλά μπράβο από την μακρινή Αθήνα στην ήδη παγωμένη Νέα Υόρκη!