Η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και στο homewear

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και στο homewear

Η εμφάνιση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ό,τι πρέπει για μέσα στο σπίτι.

Η Victoria Beckham όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει μια από τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες της παγκόσμιας showbiz. Το πρώην μοντέλο φημίζεται για την υψηλή αισθητική και κομψότητα που την διακατέχει, την οποία προσπαθεί να μας δείξει μέσα από το brand ρούχων που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

H σχεδιάστρια όπως φαίνεται εργάζεται πυρετωδώς για τις νέες κυκλοφορίες της συλλογής της, η οποία μάλλον θα αποτελείται κυρίως από loungewear κομμάτια. H Victoria αγαπά τα social media αφού είναι ο no1 τρόπος για να διατηρεί την επαφή με τους fans και τους πελάτες της. Πριν λίγες ώρες η Βρετανίδα καλλονή δημοσίευεσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το εξής μήνυμα: «Δοκιμάζω τα νέα ρούχα για εργασία από το σπίτι, είμαι έτοιμη για το δεύτερο lockdown».

H αλήθεια είναι πως εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το υπέροχο, πλεκτό σετ δύο τεμαχίων που φορούσε η Beckham. Φαίνεται εξαιρετικά άνετο, ζεστό και ταυτόχρονα κομψό. Αυτή την περίοδο επενδύουμε σε ρούχα για μέσα στο σπίτι αφού θα δουλεύουμε και θα βρισκόμαστε εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η κατ' οίκον παραμονή όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε τα looks μας στην τύχη τους, αφού πάντα μπορούμε να κάνουμε σωστές, stylish επιλογές.

Εμείς βρήκαμε το σετ της αγαπημένης μας Victoria το οποίο όπως είδαμε κοστίζει συνολικά 540 ευρώ. Φυσικά μπορείς να αγοράσεις παρόμοιο με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά εξίσου εντυπωσιακό σχέδιο.

plektoset1
plektoset2
https://www.instagram.com/p/CHIqYakJcwb

Δες επίσης: 9 κομψά outfits βασισμένα στην τεχνική του layering που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ