9 κομψά outfits βασισμένα στην τεχνική του layering που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ

Sabine Camhi
9 κομψά outfits βασισμένα στην τεχνική του layering που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ

Ακριβώς επειδή πρέπει να κάνεις layering τον χειμώνα, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις με στυλ.

Η πρόγνωση καιρού το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί. Μπορεί την μια στιγμή να έχει συννεφιά και πολύ κρύο, και την άλλη ο ήλιος λάμπει και σκάμε με το μάλλινο πουλόβερ μας. Αντί να ντύνεσαι για το ένα άκρο ή το άλλο, το να κάνεις layering τον χειμώνα μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι έτοιμη για οτιδήποτε και οποιονδήποτε καιρό.

Οι ψυχρότεροι μήνες μας δίνουν φυσικά περισσότερες επιλογές για να «παίξουμε» όταν πρόκειται να επιλέξουμε τι να φορέσουμε μέσα στην ημέρα. Αναζήτησε ευέλικτες επιλογές και επιλογές που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις mix & match για πολλά διαφορετικά λουκς. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα αθλητικό κολάν με ένα κλασσικό κομμάτι όπως μία oversized ζακέτα και ένα γιλέκο.

Το layering σoυ δίνει την ευκαιρία να παίξεις με τα κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να πειραματιστεί με διαφορετικές υφές, μήκη, υφάσματα, όγκους, μοτίβα και χρώματα, και έτσι οι επιλογές για outfits θα είναι ατελείωτες. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για σωστό layering τους επόμενους μήνες.

Δες επίσης: 6 fashion trends στα 2010s που καθόρισαν την τελευταία δεκαετία